Keylogger
  English | Français | Nederlands | Portuguęs | Deutsch | Espańol | Svensk | Italiano | Türkçe | cesky | magyar   Keylogger Homepage    Contact Us  
Díjak Cikkek Letöltés Megoldások Funkciók Partnereink Vásárlás Támogatás

All In One Keylogger ™ Windows operációs rendszerre [A 5.3-es verzió elérhető!]

Az All In One Keylogger
speicális funkciói

Minden billentyűleütést rögzít (Keystrokes Recorder).
Naplózza a csetalkalmazásokat.
Monitorozza az alkalmazások használatát.
Rögzíti az asztali aktivitást.
Képernyőfelvételeket, screenshotokat készít.
Gyorskeresés a naplófájlokban.
Jelentéseket küld emailben, FTP-én és hálózaton keresztül.
Felveszi a mikrofon hangokat.
HTML-jelentéseket készít.
Keylogger-elhárító alkalmazásokat blokkol.
Kéretlen alkalmazásokat blokkol.
Monitorozott felhasználói fiókokat szűr.
Rögzített képernyőfelvételek megtekintése "Slide Show".
Jelentéseket küld FTP-én keresztül
Sends reports in HTML format.
Blokkolja a nem kívánt URL-címeket.
Felfüggeszti a naplózást, ha a számítógép Tétlen.
Új - Rejtett folyamat a Feladatkezelőben (Minden Windows-verzió).
Új - Egér-kurzor rögzítése.
Új - Második képernyő támogatása.
Új - Hálózaton keresztüli napló küldés.
Új - Összetett Keresés a Napló Megjelenítőhöz.
Új v2.8 Teljes támogatás Windows Vista operációs rendszerhez.
Új v2.8 Képernyőkép rögzítés áttetsző ablakokról.
Új v2.9 Visual Surveillance filtering.
Új v2.9 Internet Explorer-webböngészőn felül monitoring támogatás Firefox-webböngészőhöz.
Új v2.9 Képernyőkép rögzítése előre meghatározott kulcsszavak gépelésére.
Új v3 Időzíthető program-eltávolítás.
Új v3 Naplók automatikus kimentése meghatározott USB-kulcsra.
Új v3 Rendszerszett Szöveges Megfigyelés.
Új v3 Cseh (čeština) fordítás a Keyloggerhez.
Új v3.1 Azonnali üzenetküldő alkalmazások kétirányú naplózása.
Új v3.1 Csak az aktív ablak képe rögzítésének beállítási lehetősége.
Új v3.1 Internet Explorer- és Firefox-webböngészőkön felül monitoring támogatás Opera-webböngészőhöz.
Új v3.1 Német (deutsch), francia (français), holland (nederlands), olasz (italiano), spanyol (espanol) és portugál (portugues) fordítás a Keyloggerhez.
Új v3.2 Teljes támogatás Windows 7 operációs rendszerhez..
Új v3.2 Svéd (svensk) fordítás a Keyloggerhez.
Új v3.3 Norvég(norsk) fordítás a Keyloggerhez.
Új v3.3 Török (türkçe) fordítás a Keyloggerhez.
Új v3.3 Teljes támogatás64 bites Windows operációs rendszerekhez.
Új v3.4 SSL-TLS/STARTTLS email-protokollok támogatása.
Új v3.5 Felhasználó monitorozása a rendszer tétlen állapotában.
Új v3.6 Naplók automatikus küldése előre meghatározott kulcsszavak gépelésére (email, FTP és LAN támogatás).
Új v3.7 Teljes támogatás Windows 8 operációs rendszerhez.
Új v3.7 Értesítés automatikus küldése előre meghatározott kulcsszavak gépelésére (email, FTP és LAN támogatás).
Új v3.7 Fájl-monitorozás – az újonnan létrehozott, átnevezett vagy törölt fájlok vagy mappák elérési útját, nevét naplózza.
Új v3.7 Lengyel (polski) fordítás a Keyloggerhez.
Új v3.8 Teljes támogatás Windows 8.1 operációs rendszerhez.
Új v3.9 Pre-Configured Installation option.
Új v4.0 Hungarian fordítás a Keyloggerhez.
Új v4.0 Teljes támogatás Windows 10 operációs rendszerhez.
Új v4.1 TLS FTP-protokollok támogatása.
Új v4.2 Web Camera Monitoring

Kérdése van?


Ha bármilyen kérdése van az
All In One Keylogger kémprogrammal kapcsolatban, elolvashatja a
Keylogger online használati utasítását
vagy vegye fel a kapcsolatot velünk és mi szívesen
segítünk azok megválaszolásában!

All In One Keylogger got the best Keylogger spy software 5 stars awards from Tucows!
A mi Keylogger monitoring alkalmazásunk kapta a Legjobb Keylogger, Billentyűzet-leütésnaplózó Kémprogram 5 csillagos értékelését a Tucows-tól
Fordítás a következő nyelvre:Vélemények a Keyloggerről:


Köszönjük támogatását!
Alkalmazásunk, ha felelőséggel használják, képes életet menteni, és kétségkívül az elérhető legjobb keylogger-alkalmazás. Bíztató, ha úgy kaphatunk egy egyébként igen jutányos árú termékkel kapcsolatban gyors és hatékony ügyfélszolgálati segítséget termékvásárlás után, hogy akár évek teltek el a vásárlás óta. A világháló hemzseg a cápáktól, nagy öröm így az, amikor sellőkkel találjuk szembe magunkat!
Még egyszer köszönjük!
MarkLetöltöttem és telepítette a keylogger-, billentyűleütés rögzítő alkalmazás próbaverzióját, hogy megismerkedjek azzal, de teljességgel megfeledkeztem róla.
Néhány nappal később hirtelen eszembe jutott.
Beütöttem a Keylogger-kulcsot, majd egy röpke pillantást vetve a fiam naplójára. Teljesen elképedtem!
Elbeszélgettem velük anélkül, hogy tudattam volna velük, hogy a programot telepítettem számítógépükre.
Megvásároltam ezt a remek alkalmazást, és azóta olykor-olykor megnézem a naplóikat, hogy megóvjam őket attól, hogy bajba kerüljenek.
Nem tudom eléggé megköszönni az alkotók munkáját!
Tisztelettel, Todd.Megvásároltam és telepítettem ezt a keyloggert. Néhány nappal később elkezdtem visszaolvasgatni a naplófájlokat és ledöbbentem.
Kiderítettem, hogy a 13 éves lányom egy gyermekeknek szánt csetszobában csetelt egy fiúval.
A fiú azt írta neki, hogy egyidős a lányommal.
A fiú emaileket írt neki - egy vele egykorúnak még olvasnia sem kellene.
Azt mondta a lányomnak, hogy járni akar vele és találkozni akart vele. Azonnal felkerestem a hatóságokat.
Az általuk végzett nyomozás eredményeképp kiderült, hogy egy 28 éves tőlünk csak néhány kilométerre lakó férfiról van szó. Köszönhetően ennek a key logger programnak, semmi sem történt a lányommal, amiért nagyon hálás vagyok.
- McCarronSajnos a lányunk néhány igen komoly problémával küszköd. Az Önök remek kémprogramjára támaszkodva kísérem figyelemmel nap, mint nap, hogy vajon milyen lábakon áll a biztonsága. Önök létfontosságú feladatot teljesítenek ezzel a programmal számunkra. A programjuk segítségével jobban alszunk éjjelente, hogy legalább tudjuk mi jár a lányunk fejében.
Köszönjük!All in One Keylogger a jelen formájában egy kiváló termék; a legjobb, amit ezen a területen láttam (számos ilyen programot használtam már) főként a felhasználóbarát kialakítása, és a program rejtett működése miatt. Jól elköltött pénz... ezt tudom mondani. A pénz, amit itt elkölthetünk, megváltoztathatja az életünk (meglátásom szerint jobbá) véglegesen, így hosszú de akár rövidtávon is, ez a vétel mindenképp megéri! Emelett az ügyfélszolgálati technikusok nagyon gyorsak és segítőkészek. Relytec, köszönöm!
Egy elégedett vásárló.Mint mások, akik szemmel kell tartsák a kiválasztottjuk számítógépes aktivitását, én is úgy döntöttem, hogy kipróbálom a Keystrokes Recordert! Ez a termék HIHETETLEN! Egy igazi életmentő A program észrevétlenül fut szemmel tartva a teljes számítógépes aktivitást, és jelent mindent, amire szükségem van. Ez a termék a békét jelenti a számomra és lehetőséget ad, hogy magam döntsem el, mit tegyek a kapcsolatommal! Nyugodtan alszom éjszaka annak tudatában, hogy a keylogger teszi a dolgát. Köszönet ezért a lenyűgöző alkalmazásért!
I.River.Nagyjából 6 hónapja letöltöttem ezt a keyloggert. Ez az legjobb termék, amit valaha vásároltam. Minden barátomnak meséltem róla és ők is letöltötték. Ez a termék nyugalmat jelent számomra, nem aggódom tovább amiatt, hogy mi történik a számítógépemmel. Köszönöm!
M.Scott.Majdnem 3 éve, hogy megvásároltam az "All In One Keylogger"-t és hihetetlenül elégedett vagyok. Ez idő alatt teljes megbízhatósággal küldte minden órában a jelentéseket nekem. Mindvégig stabil, működésében hibátlan volt. A családom tud a meglétéről, s azóta mind a három gyermekem moderálta a saját internet használatát annak tudatában, hogy "apa mindig figyel".
Nem is kívánhattam vagy tehettem volna többet, hogy mindenki, aki gyermeket nevel megismerhesse a termékük.
K.DonNéhány dolgot szeretnék elmondani a programról azok számára, akiknek for one I would highly recommend this to any parent who would like to keep an eye on there childs myspace or facebook etc... and its also very simple to use anybody who can turn a pc on can pretty much use this Keylogger. I will defenitly be purcasing this program in the near future 10/10.
TedA Relytec remek vállalat, az ügyfélszolgálat pedig kiváló azonnali válaszadással. A háttércsoport etalont mutathatna a piac bármelyik területén és a munkatársak nagyon barátságosak. Minden kérdést gyorsan válaszolnak meg, és ellenben a legtöbb vállalattal nem előre megírt levelekkel. A Relytec törődik az ügyfeleivel. Csak ajánlani tudom a Relytec-et. A 69 dollárom jó befektetésnek bizonyult.
TCLetöltöttem a program ingyenes próbaverzióját, telepítettem és rövid idő elteltével már rá is éreztem a használatára. Beleástam magam a keyloggerek világába és számos keylogger alkalmazást találtam, ami felkeltette az érdeklődésem. Az ingyenes próba-időszak alatt továbbiakat is letöltöttem, melyek közül néhányat hamar letöröltem, míg másokat egy-két napig használtam. Az "All In One Key Logger" volt mindközül a legjobb, nem csak az ára, hanem a tudása miatt is. Továbbá nagyon egyszerű kezelni és a lehetőség, hogy másodpercekre állítsuk be a képernyőképek rögzítését olyasmi, amivel egyetlen másik sem vagy csak nagyon kevés rendelkezik. A sajátom 3 másodpercre állítottam be, mert egy kép felér ezer szóval! Személy szerint számos okból kutattam egy ilyen program után. Tudni akartam, hogy mi történik a laptopomon, amikor nem használom. A gyermekeimen tartani a szemem mindig jó ötlet. Továbbá szerettem volna a saját munkám, és kutatásaim is naplózni arra az esetre, ha felül kellene vizsgálnom azokat végül. Lehetőségem nyílt, hogy újra végig lekövessem a saját munkám, hogy hol jártam, mit mondtam, vagy írtam. Már most átlátom, hogy több esetben hasznos, mint amennyire jelenleg gondolni tudnék. Egyszerűen azt gondoltam, ez a program megér egy ajánlást. Azok számára, akik keylogger-program után kutatnak kétségtelenül ezt ajánlom. Gratulálok a fejlesztőknek! Remek munkát végeztek!
MikeVan egy cégem, és természetesen több száz különböző program van a számítógépeinken. A keylogger-programjukból öt példánnyal rendelkezem. SOHA nem láttam szoftvercéget olyannyira gyorsnak, pontosnak és készségesnek, mint az Önöké. Több, mint 7 éve használom a keylogger-programjuk. Soha nem találtam szembe magam egyetlen olyan problémával sem, amit ne oldottak volna meg időszerű módon, és a programjuk több százezer dollárt takarított meg a cégemnek az alkalmazottaim felügyeletével, és visszaélések megelőzésével. Csak hálás tudok lenni!

K

Küldje el nekünk ajánlását!

Az All In One Keylogger ™ Díjai

All In One Keylogger
 Díjak


Néhány azon díjak és elismerések közül, melyeket a terméket
illették.
.   A kritikus csapat az "Öt Tehén-díjjal" értékeli az All In One Keyloggert

Az All In One Keylogger a Tucows.com "Öt Tehén-díjának" díjazottja

   A kritikus csapat 5 csillaggal díjazta az All In One Keyloggert

Az All In One Keyloggert 5 csillaggal díjazta a sharewareconnection.com

   A kritikus csapat 5 csillaggal díjazta az All In One Keyloggert

Az All In One Keyloggert az Szerkesztők Kedvence-díjjal díjazta a wareseeker.com

   A kritikus csapat 5 csillaggal díjazta az All In One Keyloggert

Az All In One Keyloggert 5 csillaggal díjazta a finaldownload.com

   A kritikus csapat 5 csillaggal díjazta az All In One Keyloggert

Az All In One Keyloggert az "Öt Haver-díjjal" díjazta a filedudes.com

   A kritikus csapat 5 csillaggal díjazta az All In One Keyloggert

Az All In One Keyloggert 5 csillaggal díjazta a tryshareware.com

   A kritikus csapat 5 csillaggal díjazta az All In One Keyloggert

Az All In One Keyloggert 5 csillaggal díjazta a softf5.com

   A kritikus csapat 5 csillaggal díjazta az All In One Keyloggert

Az All In One Keyloggert 5 csillaggal díjazta a daolnwod.com

   A kritikus csapat "Kiemelkedő 5/5" csillag értékeléssel méltatta az All In One Keyloggert

Az All In One Keyloggert "Kiemelkedő 5/5" csillag értékeléssel méltatta a downloads45.com

   A kritikus csapat 5 csillaggal díjazta az All In One Keyloggert

Az All In One Keyloggert 5 csillaggal díjazta a ivertech.com

   A kritikus csapat 5 csillaggal díjazta az All In One Keyloggert

Az All In One Keyloggert 5 csillaggal díjazta a soft3k.com

   A BumperSoft kritikus csapata a Szerkesztő Kedvence-díjjal méltatta az All In One Keyloggert

Az All In One Keyloggert a BumperSoft Szerkesztő Kedvence-díjjal méltatta

   A kritikus csapat a "Legjobbnak Járó Díj"-jal méltatta az All In One Keyloggert

Az All In One Keyloggert a "Legjobbnak Járó Díj"-jal méltatta a filesrepository.com

   A kritikus csapat 5 csillaggal díjazta az All In One Keyloggert

Az All In One Keyloggert 5 csillaggal díjazta a pickfiles.com

   A kritikus csapat a Szerkesztők Választása-díjjal díjazta az All In One Keyloggert

Az All In One Keyloggert az Szerkesztők Választása-díjjal díjazta az 123-free-download.com

   A kritikus csapat 5 csillaggal díjazta az All In One Keyloggert

Az All In One Keyloggert 5 csillaggal díjazta a softsland.com

   A kritikus csapat 5 csillaggal díjazta az All In One Keyloggert

Az All In One Keyloggert 5 csillaggal díjazta a softplatz.com

   A kritikus csapat 5 csillaggal díjazta az All In One Keyloggert

Az All In One Keyloggert 5 csillaggal díjazta a newFreeDownloads.com

   A kritikus csapat a maximális 5-ből 5 csillagra értékelte az All In One Keyloggert

Az All In One Keyloggert 5 csillaggal díjazta az itshareware.com

   A kritikus csapat a maximális 5-ből 5 csillagra értékelte az All In One Keyloggert

Az All In One Keyloggert 5 csillaggal díjazta a fileedge.com

   A kritikus csapat a maximális 5-ből 5 csillagra értékelte az All In One Keyloggert

Az All In One Keyloggert 5 csillaggal díjazta a softdll.com


   A kritikus csapat a maximális 5-ből 5 csillagra értékelte az All In One Keyloggert

Az All In One Keyloggert 5 csillaggal díjazta a sharewareriver

   A kritikus csapat a maximális 5-ből 5 csillagra értékelte az All In One Keyloggert

Az All In One Keyloggert 5 csillaggal díjazta a sharewareplaza.com

   A kritikus csapat a Szerkesztők Választása-díjjal díjazta az All In One Keyloggert

Az All In One Keyloggert az Szerkesztők Választása-díjjal díjazta a Freetrialsoft.com

   A kritikus csapat a maximális 5-ből 5 csillagra értékelte az All In One Keyloggert

Az All In One Keyloggert 5 csillaggal díjazta a download3000.com

   A kritikus csapat a maximális 5-ből 5 csillagra értékelte az All In One Keyloggert

Az All In One Keyloggert 5 csillaggal díjazta a biz2consumer.com

   A kritikus csapat a maximális 5-ből 5 csillagra értékelte az All In One Keyloggert

Az All In One Keyloggert 5 csillaggal díjazta a download-ware.com

   Funkcionalitása miatt a Szerkesztők Választása-díjjal díjazta az All In One Keyloggert a Freetrialsoft.com

Az All In One Keyloggert a Kiválóság Díjjal díjazta a download2you.com

   A sofotex.com 5 csillaggal díjazta az All In One Keyloggert

A sofotex.com 5 csillaggal díjazta az All In One Keyloggert

   A softforall.com 5 csillaggal díjazta az All In One Keyloggert

A softforall.com 5 csillaggal díjazta az All In One Keyloggert

   A kritikus csapat a maximális 5-ből 5 csillagra értékelte az All In One Keyloggert, "mert ezt a terméket különösen könnyű használni, mert professzionális megjelenésű kezelőfelülettel rendelkezik, és mert kiváló a szegmens többi programjához képest."

A brothersoft.com 5 csillaggal díjazta az All In One Keyloggert

   A onekit.com 5 csillaggal díjazta az All In One Keyloggert

A onekit.com 5 csillaggal díjazta az All In One Keyloggert

   A filetransit.com 5 csillaggal díjazta az All In One Keyloggert

A filetransit.com 5 csillaggal díjazta az All In One Keyloggert

   A shareup.com 5 csillaggal díjazta az All In One Keyloggert

A shareup.com 5 csillaggal díjazta az All In One Keyloggert

   A sharetool.com 5 csillaggal díjazta az All In One Keyloggert

A sharetool.com 5 csillaggal díjazta az All In One Keyloggert

   A softaward.com 5 csillaggal díjazta az All In One Keyloggert

A softaward.com 5 csillaggal díjazta az All In One Keyloggert

   A popularshareware.com 5 csillaggal díjazta az All In One Keyloggert

A popularshareware.com 5 csillaggal díjazta az All In One Keyloggert

   A topshareware.com 5 csillaggal díjazta az All In One Keyloggert

A topshareware.com 5 csillaggal díjazta az All In One Keyloggert

   All In One Keylogger a keylogger.org díjazottja

   A softcities.com 5 csillaggal díjazta az All In One Keyloggert

A softcities.com 5 csillaggal díjazta az All In One Keyloggert

   A go2download.com 5 csillaggal díjazta az All In One Keyloggert

A go2download.com 5 csillaggal díjazta az All In One Keyloggert

   A goldenshareware.com 5 csillaggal díjazta az All In One Keyloggert

A goldenshareware.com 5 csillaggal díjazta az All In One Keyloggert

   A winark.com 5 csillaggal díjazta az All In One Keyloggert

A winark.com 5 csillaggal díjazta az All In One Keyloggert

   A download.dk A winark.com 5 csillaggal díjazta az All In One Keyloggert

A download.dk A winark.com 5 csillaggal díjazta az All In One Keyloggert

Töltse le és próbálja ki ingyen az All In One Keyloggert

Töltse le az All In One Keylogger legújabb verzióját és nyerjen betekintést más felhasználók tevékenységébe a számítógépén!

Verzió: 5.3
Megjelenés: Jan 03, 2024.
Méret: 4 MB
Támogatás: Windows 2000, 2003, XP, Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10 és Windows 11 (32- és 64-bit)

Keylogger  Töltse le a Keylogger most!

Főoldal Funkciók Megoldások Díjak Letöltés Vásárlás Támogatás
  Copyright © 2004 - 2024 Relytec. Minden jog fentartva.