Keylogger
  English | Français | Nederlands | Portuguęs | Deutsch | Espańol | Svensk | Italiano | Türkçe | cesky | magyar   Keylogger Homepage    Contact Us  
Díjak Cikkek Letöltés Megoldások Funkciók Viszonteladóink Vásárlás Támogatás

All In One Keylogger ™ for Windows [Version 5.3 is out!]

Az All In One Keylogger
speicális funkciói

Minden billentyűleütést rögzít (Keystrokes Recorder).
Naplózza a csetalkalmazásokat.
Monitorozza az alkalmazások használatát.
Rögzíti az asztali aktivitást.
Képernyőfelvételeket, screenshotokat készít.
Gyorskeresés a naplófájlokban.
Jelentéseket küld emailben, FTP-én és hálózaton keresztül.
Felveszi a mikrofon hangokat.
HTML-jelentéseket készít.
Keylogger-elhárító alkalmazásokat blokkol.
Kéretlen alkalmazásokat blokkol.
Monitorozott felhasználói fiókokat szűr.
Rögzített képernyőfelvételek megtekintése "Slide Show".
Jelentéseket küld FTP-én keresztül
Sends reports in HTML format.
Blokkolja a nem kívánt URL-címeket.
Felfüggeszti a naplózást, ha a számítógép Tétlen.
Új - Rejtett folyamat a Feladatkezelőben (Minden Windows-verzió).
Új - Egér-kurzor rögzítése.
Új - Második képernyő támogatása.
Új - Hálózaton keresztüli napló küldés.
Új - Összetett Keresés a Napló Megjelenítőhöz.
Új v2.8 Teljes támogatás Windows Vista operációs rendszerhez.
Új v2.8 Képernyőkép rögzítés áttetsző ablakokról.
Új v2.9 Visual Surveillance filtering.
Új v2.9 Internet Explorer-webböngészőn felül monitoring támogatás Firefox-webböngészőhöz.
Új v2.9 Képernyőkép rögzítése előre meghatározott kulcsszavak gépelésére.
Új v3 Időzíthető program-eltávolítás.
Új v3 Naplók automatikus kimentése meghatározott USB-kulcsra.
Új v3 Rendszerszett Szöveges Megfigyelés.
Új v3 Cseh (čeština) fordítás a Keyloggerhez.
Új v3.1 Azonnali üzenetküldő alkalmazások kétirányú naplózása.
Új v3.1 Csak az aktív ablak képe rögzítésének beállítási lehetősége.
Új v3.1 Internet Explorer- és Firefox-webböngészőkön felül monitoring támogatás Opera-webböngészőhöz.
Új v3.1 Német (deutsch), francia (français), holland (nederlands), olasz (italiano), spanyol (espanol) és portugál (portugues) fordítás a Keyloggerhez.
Új v3.2 Teljes támogatás Windows 7 operációs rendszerhez..
Új v3.2 Svéd (svensk) fordítás a Keyloggerhez.
Új v3.3 Norvég(norsk) fordítás a Keyloggerhez.
Új v3.3 Török (türkçe) fordítás a Keyloggerhez.
Új v3.3 Teljes támogatás64 bites Windows operációs rendszerekhez.
Új v3.4 SSL-TLS/STARTTLS email-protokollok támogatása.
Új v3.5 Felhasználó monitorozása a rendszer tétlen állapotában.
Új v3.6 Naplók automatikus küldése előre meghatározott kulcsszavak gépelésére (email, FTP és LAN támogatás).
Új v3.7 Teljes támogatás Windows 8 operációs rendszerhez.
Új v3.7 Értesítés automatikus küldése előre meghatározott kulcsszavak gépelésére (email, FTP és LAN támogatás).
Új v3.7 Fájl-monitorozás – az újonnan létrehozott, átnevezett vagy törölt fájlok vagy mappák elérési útját, nevét naplózza.
Új v3.7 Lengyel (polski) fordítás a Keyloggerhez.
Új v3.8 Teljes támogatás Windows 8.1 operációs rendszerhez.
Új v3.9 Pre-Configured Installation option.
Új v4.0 Hungarian fordítás a Keyloggerhez.
Új v4.0 Teljes támogatás Windows 10 operációs rendszerhez.
Új v4.1 TLS FTP-protokollok támogatása.
Új v4.2 Web Camera Monitoring

Kérdése van?


Ha bármilyen kérdése van az
All In One Keylogger kémprogrammal kapcsolatban, elolvashatja a
Keylogger online használati utasítását
vagy vegye fel a kapcsolatot velünk és mi szívesen
segítünk azok megválaszolásában!

All In One Keylogger got the best Keylogger spy software 5 stars awards from Tucows!
A mi Keylogger monitoring alkalmazásunk kapta a Legjobb Keylogger, Billentyűzet-leütésnaplózó Kémprogram 5 csillagos értékelését a Tucows-tól
Fordítás a következő nyelvre:Vélemények a Keyloggerről:


Köszönjük támogatását!
Alkalmazásunk, ha felelőséggel használják, képes életet menteni, és kétségkívül az elérhető legjobb keylogger-alkalmazás. Bíztató, ha úgy kaphatunk egy egyébként igen jutányos árú termékkel kapcsolatban gyors és hatékony ügyfélszolgálati segítséget termékvásárlás után, hogy akár évek teltek el a vásárlás óta. A világháló hemzseg a cápáktól, nagy öröm így az, amikor sellőkkel találjuk szembe magunkat!
Még egyszer köszönjük!
MarkLetöltöttem és telepítette a keylogger-, billentyűleütés rögzítő alkalmazás próbaverzióját, hogy megismerkedjek azzal, de teljességgel megfeledkeztem róla.
Néhány nappal később hirtelen eszembe jutott.
Beütöttem a Keylogger-kulcsot, majd egy röpke pillantást vetve a fiam naplójára. Teljesen elképedtem!
Elbeszélgettem velük anélkül, hogy tudattam volna velük, hogy a programot telepítettem számítógépükre.
Megvásároltam ezt a remek alkalmazást, és azóta olykor-olykor megnézem a naplóikat, hogy megóvjam őket attól, hogy bajba kerüljenek.
Nem tudom eléggé megköszönni az alkotók munkáját!
Tisztelettel, Todd.Megvásároltam és telepítettem ezt a keyloggert. Néhány nappal később elkezdtem visszaolvasgatni a naplófájlokat és ledöbbentem.
Kiderítettem, hogy a 13 éves lányom egy gyermekeknek szánt csetszobában csetelt egy fiúval.
A fiú azt írta neki, hogy egyidős a lányommal.
A fiú emaileket írt neki - egy vele egykorúnak még olvasnia sem kellene.
Azt mondta a lányomnak, hogy járni akar vele és találkozni akart vele. Azonnal felkerestem a hatóságokat.
Az általuk végzett nyomozás eredményeképp kiderült, hogy egy 28 éves tőlünk csak néhány kilométerre lakó férfiról van szó. Köszönhetően ennek a key logger programnak, semmi sem történt a lányommal, amiért nagyon hálás vagyok.
- McCarronSajnos a lányunk néhány igen komoly problémával küszköd. Az Önök remek kémprogramjára támaszkodva kísérem figyelemmel nap, mint nap, hogy vajon milyen lábakon áll a biztonsága. Önök létfontosságú feladatot teljesítenek ezzel a programmal számunkra. A programjuk segítségével jobban alszunk éjjelente, hogy legalább tudjuk mi jár a lányunk fejében.
Köszönjük!All in One Keylogger a jelen formájában egy kiváló termék; a legjobb, amit ezen a területen láttam (számos ilyen programot használtam már) főként a felhasználóbarát kialakítása, és a program rejtett működése miatt. Jól elköltött pénz... ezt tudom mondani. A pénz, amit itt elkölthetünk, megváltoztathatja az életünk (meglátásom szerint jobbá) véglegesen, így hosszú de akár rövidtávon is, ez a vétel mindenképp megéri! Emelett az ügyfélszolgálati technikusok nagyon gyorsak és segítőkészek. Relytec, köszönöm!
Egy elégedett vásárló.Mint mások, akik szemmel kell tartsák a kiválasztottjuk számítógépes aktivitását, én is úgy döntöttem, hogy kipróbálom a Keystrokes Recordert! Ez a termék HIHETETLEN! Egy igazi életmentő A program észrevétlenül fut szemmel tartva a teljes számítógépes aktivitást, és jelent mindent, amire szükségem van. Ez a termék a békét jelenti a számomra és lehetőséget ad, hogy magam döntsem el, mit tegyek a kapcsolatommal! Nyugodtan alszom éjszaka annak tudatában, hogy a keylogger teszi a dolgát. Köszönet ezért a lenyűgöző alkalmazásért!
I.River.Nagyjából 6 hónapja letöltöttem ezt a keyloggert. Ez az legjobb termék, amit valaha vásároltam. Minden barátomnak meséltem róla és ők is letöltötték. Ez a termék nyugalmat jelent számomra, nem aggódom tovább amiatt, hogy mi történik a számítógépemmel. Köszönöm!
M.Scott.Majdnem 3 éve, hogy megvásároltam az "All In One Keylogger"-t és hihetetlenül elégedett vagyok. Ez idő alatt teljes megbízhatósággal küldte minden órában a jelentéseket nekem. Mindvégig stabil, működésében hibátlan volt. A családom tud a meglétéről, s azóta mind a három gyermekem moderálta a saját internet használatát annak tudatában, hogy "apa mindig figyel".
Nem is kívánhattam vagy tehettem volna többet, hogy mindenki, aki gyermeket nevel megismerhesse a termékük.
K.DonNéhány dolgot szeretnék elmondani a programról azok számára, akiknek for one I would highly recommend this to any parent who would like to keep an eye on there childs myspace or facebook etc... and its also very simple to use anybody who can turn a pc on can pretty much use this Keylogger. I will defenitly be purcasing this program in the near future 10/10.
TedA Relytec remek vállalat, az ügyfélszolgálat pedig kiváló azonnali válaszadással. A háttércsoport etalont mutathatna a piac bármelyik területén és a munkatársak nagyon barátságosak. Minden kérdést gyorsan válaszolnak meg, és ellenben a legtöbb vállalattal nem előre megírt levelekkel. A Relytec törődik az ügyfeleivel. Csak ajánlani tudom a Relytec-et. A 69 dollárom jó befektetésnek bizonyult.
TCLetöltöttem a program ingyenes próbaverzióját, telepítettem és rövid idő elteltével már rá is éreztem a használatára. Beleástam magam a keyloggerek világába és számos keylogger alkalmazást találtam, ami felkeltette az érdeklődésem. Az ingyenes próba-időszak alatt továbbiakat is letöltöttem, melyek közül néhányat hamar letöröltem, míg másokat egy-két napig használtam. Az "All In One Key Logger" volt mindközül a legjobb, nem csak az ára, hanem a tudása miatt is. Továbbá nagyon egyszerű kezelni és a lehetőség, hogy másodpercekre állítsuk be a képernyőképek rögzítését olyasmi, amivel egyetlen másik sem vagy csak nagyon kevés rendelkezik. A sajátom 3 másodpercre állítottam be, mert egy kép felér ezer szóval! Személy szerint számos okból kutattam egy ilyen program után. Tudni akartam, hogy mi történik a laptopomon, amikor nem használom. A gyermekeimen tartani a szemem mindig jó ötlet. Továbbá szerettem volna a saját munkám, és kutatásaim is naplózni arra az esetre, ha felül kellene vizsgálnom azokat végül. Lehetőségem nyílt, hogy újra végig lekövessem a saját munkám, hogy hol jártam, mit mondtam, vagy írtam. Már most átlátom, hogy több esetben hasznos, mint amennyire jelenleg gondolni tudnék. Egyszerűen azt gondoltam, ez a program megér egy ajánlást. Azok számára, akik keylogger-program után kutatnak kétségtelenül ezt ajánlom. Gratulálok a fejlesztőknek! Remek munkát végeztek!
MikeVan egy cégem, és természetesen több száz különböző program van a számítógépeinken. A keylogger-programjukból öt példánnyal rendelkezem. SOHA nem láttam szoftvercéget olyannyira gyorsnak, pontosnak és készségesnek, mint az Önöké. Több, mint 7 éve használom a keylogger-programjuk. Soha nem találtam szembe magam egyetlen olyan problémával sem, amit ne oldottak volna meg időszerű módon, és a programjuk több százezer dollárt takarított meg a cégemnek az alkalmazottaim felügyeletével, és visszaélések megelőzésével. Csak hálás tudok lenni!

K

Küldje el nekünk ajánlását!


All In One Keylogger Partnerprogram

All In One Keylogger partnerünkként igen jutányos 30% osztalékot kaphat minden eladása után. Promótálja szoftverünk a weboldalán, hírlevélben vagy közvetlen kapcsolat felvétel révén vásárlóival.

All In One Keylogger Partnerprogram áttekintése

A partnerségi programunkat a Bluesnap szervezi, egy e-kereskedelmi vállalat, mely főprofilját weboldalak, online kereskedők és online web-szolgáltatások képzik. Remek lehetőséget kínálunk, hiszen csatlakozni a hálózatunkhoz nem kerül semmibe, egyszerű regisztrálni, és rögvest neki állhat az értékesítésnek. A Bluesnap kezeli megrendeléseink, és automatikusan továbbítja a megérdemelt osztalékot számlájára, amint értékesítés történt. Rendszerükön keresztül bármikor összegesítve tekintheti meg az eladásai után járó osztalékok mértékét, ők pedig havonta kifizetik a teljes adott hónapban összegyűjtött osztalékot. Minden teljesen automatizált, ingyenes és a regisztráció nem tart tovább néhány percnél.

Regisztráljon, és vágjon bele az értékesítésbe rögvest, minden átfutási idő nélkül. A Bluesnap garantálja az eladásai után járó kifizetéseket.

Miután csatlakozott a partnerprogramunkhoz különféle linkeket fog kapni tőlünk a mi weboldalunkra vonatkozóan, melyeket továbbíthat vásárlóinak:
 • a weboldalán
 • cikkekben, amiket Ön ír
 • ügyfeleknek írt emailekben
 • fórumok posztjaiban
Amennyiben vásárlói egy éven belül megvásárolják az All In One Keyloggert ezen linkeken tett első látogatásuk követően, a Bluesnap 30%-os osztalékot jóváír Önnek, így akkor is részesedik az értékesítésből, ha később jönnek vissza, hogy végül megvásárolják szoftverünk.
Például egy vevő meglátogatja oldalunk az oldaláról az egyik linken keresztül, amelyet a Bluesnap-tól kap. Majd kisvártatva (legfeljebb 12 hónapon belül!), az ügyfél vásárlás mellett dönt.
Rögvest, amint az ügyfél véglegesíti vásárlását Ön 30% osztalékban részesül - az Ön ezen eladást érintő osztalékában!
Even if the purcahse happens up to one year after the customer download/visit via your affiliate link.

All In One Keylogger Partnerprogram kifizetési menete

Minden hónap 15-én a Bluesnap elküldi a havi kifizetési jelentést (Monthly Payment Notification) a megelőző hónapra vonatkozóan, amely azt az összeget tartalmazza, amelyet abban a hónapban osztalékként elkönyvelhetett eladásai után
A kifizetést a Bluesnap aznap rendezi függően a kiválasztott kifizetési módtól (Method of Payment)
A Bluesnap 4 lehetőséget kínál a kifizetésekre: postai csekken keresztüli, fizetésjóváírással (Direct Deposit), banki átutalással, vagy PayPal-en keresztül.

Csatlakozzon az All In One Keylogger Partnerprogramhoz

Amennyiben még nem partnere a Bluesnap-nak kattintson ide, hogy létrehozhassa ingyenes viszonteladói partner fiókját.

Miután létrehozta viszonteladói partner fiókját neki láthat az All In One Keylogger termék-weboldalára/ megrendelési oldalára mutató linkeket elhelyezni.
3 fajta linket használhat:
 • Közvetlen link a megrendelési oldalra*:
  https://www.bluesnap.com/jsp/buynow.jsp?contractId=1682768&referrer=XXXX
 • Link az All In One Keylogger letöltéséhez*:
  http://www.bluesnap.com/jsp/download_trial.jsp?contractId=1682768&referrer=XXXX
 • Link a termék-weboldalra*:
  http://www.bluesnap.com/jsp/redirect.jsp?contractId=1682768&referrer=XXXX
(*) Ahol XXXX a Bluesnap felhasználói neve.
A fentebbi három link egyikére kattintva az ügyfél számítógépe egy egy évig érvényes cookie-t tárol, így akkor is osztalékban részesülhet, ha később döntenének a vásárlás mellett.
Amennyiben kívánja, átalakíthatja a megrendelési oldalt a saját weboldala stílusának megfelelően a miénk helyett létrehozva egy HTML sablont a Pliumus "BuyNow Beállítás" területen, és használhatja a sablon azonosítót a "buynow" linkeken:
http://www.bluesnap.com/jsp/buynow.jsp?contractId=1682768&referrer=XXXX&templateId=YYYY
Ahol XXXX az Ön Bluesnap felhasználói neve és YYYY a sablon azonosítója.

Az All In One Keylogger Partnerprogram kereseti kilátásai

Amennyiben az oldala 100 eladást hoz naponta, 4%-os megvásárlási/letöltési aránnyal és 30% osztalékkal számolva, amely a mi termékünk, az All In One Keylogger esetében reális kilátás, könnyedén kereshet $2.520-t havonta!

Vessen egy pillantást néhány példán keresztül a kereseti kilátásokra!

Eladott darabok: Napi kereset Havi kereset Évi kereset
1 eladás naponta $21 $640 $7,665
5 eladás naponta $105 $3,194 $38,325
10 eladás naponta $210 $6,388 $76,650


Kattnitson ide és regisztrálja ingyenes viszonteladói partner fiókját.

Főoldal Funkciók Megoldások Díjak Letöltés Vásárlás Támogatás
  Copyright © 2004 - 2023 Relytec. Minden jog fentartva.