Keylogger
  English | Français | Nederlands | Portuguęs | Deutsch | Espańol | Svensk | Italiano | Türkçe | cesky | magyar   Keylogger Homepage    Contact Us  
Díjak Cikkek Letöltés Megoldások Funkciók Partnereink Vásárlás Támogatás

All In One Keylogger ™ Windows operációs rendszerre [A 5.3-es verzió elérhető!]

Az All In One Keylogger
speicális funkciói

Minden billentyűleütést rögzít (Keystrokes Recorder).
Naplózza a csetalkalmazásokat.
Monitorozza az alkalmazások használatát.
Rögzíti az asztali aktivitást.
Képernyőfelvételeket, screenshotokat készít.
Gyorskeresés a naplófájlokban.
Jelentéseket küld emailben, FTP-én és hálózaton keresztül.
Felveszi a mikrofon hangokat.
HTML-jelentéseket készít.
Keylogger-elhárító alkalmazásokat blokkol.
Kéretlen alkalmazásokat blokkol.
Monitorozott felhasználói fiókokat szűr.
Rögzített képernyőfelvételek megtekintése "Slide Show".
Jelentéseket küld FTP-én keresztül
Sends reports in HTML format.
Blokkolja a nem kívánt URL-címeket.
Felfüggeszti a naplózást, ha a számítógép Tétlen.
Új - Rejtett folyamat a Feladatkezelőben (Minden Windows-verzió).
Új - Egér-kurzor rögzítése.
Új - Második képernyő támogatása.
Új - Hálózaton keresztüli napló küldés.
Új - Összetett Keresés a Napló Megjelenítőhöz.
Új v2.8 Teljes támogatás Windows Vista operációs rendszerhez.
Új v2.8 Képernyőkép rögzítés áttetsző ablakokról.
Új v2.9 Visual Surveillance filtering.
Új v2.9 Internet Explorer-webböngészőn felül monitoring támogatás Firefox-webböngészőhöz.
Új v2.9 Képernyőkép rögzítése előre meghatározott kulcsszavak gépelésére.
Új v3 Időzíthető program-eltávolítás.
Új v3 Naplók automatikus kimentése meghatározott USB-kulcsra.
Új v3 Rendszerszett Szöveges Megfigyelés.
Új v3 Cseh (čeština) fordítás a Keyloggerhez.
Új v3.1 Azonnali üzenetküldő alkalmazások kétirányú naplózása.
Új v3.1 Csak az aktív ablak képe rögzítésének beállítási lehetősége.
Új v3.1 Internet Explorer- és Firefox-webböngészőkön felül monitoring támogatás Opera-webböngészőhöz.
Új v3.1 Német (deutsch), francia (français), holland (nederlands), olasz (italiano), spanyol (espanol) és portugál (portugues) fordítás a Keyloggerhez.
Új v3.2 Teljes támogatás Windows 7 operációs rendszerhez..
Új v3.2 Svéd (svensk) fordítás a Keyloggerhez.
Új v3.3 Norvég(norsk) fordítás a Keyloggerhez.
Új v3.3 Török (türkçe) fordítás a Keyloggerhez.
Új v3.3 Teljes támogatás64 bites Windows operációs rendszerekhez.
Új v3.4 SSL-TLS/STARTTLS email-protokollok támogatása.
Új v3.5 Felhasználó monitorozása a rendszer tétlen állapotában.
Új v3.6 Naplók automatikus küldése előre meghatározott kulcsszavak gépelésére (email, FTP és LAN támogatás).
Új v3.7 Teljes támogatás Windows 8 operációs rendszerhez.
Új v3.7 Értesítés automatikus küldése előre meghatározott kulcsszavak gépelésére (email, FTP és LAN támogatás).
Új v3.7 Fájl-monitorozás – az újonnan létrehozott, átnevezett vagy törölt fájlok vagy mappák elérési útját, nevét naplózza.
Új v3.7 Lengyel (polski) fordítás a Keyloggerhez.
Új v3.8 Teljes támogatás Windows 8.1 operációs rendszerhez.
Új v3.9 Pre-Configured Installation option.
Új v4.0 Hungarian fordítás a Keyloggerhez.
Új v4.0 Teljes támogatás Windows 10 operációs rendszerhez.
Új v4.1 TLS FTP-protokollok támogatása.
Új v4.2 Web Camera Monitoring

Kérdése van?


Ha bármilyen kérdése van az
All In One Keylogger kémprogrammal kapcsolatban, elolvashatja a
Keylogger online használati utasítását
vagy vegye fel a kapcsolatot velünk és mi szívesen
segítünk azok megválaszolásában!

All In One Keylogger got the best Keylogger spy software 5 stars awards from Tucows!
A mi Keylogger monitoring alkalmazásunk kapta a Legjobb Keylogger, Billentyűzet-leütésnaplózó Kémprogram 5 csillagos értékelését a Tucows-tól
Fordítás a következő nyelvre:Vélemények a Keyloggerről:


Köszönjük támogatását!
Alkalmazásunk, ha felelőséggel használják, képes életet menteni, és kétségkívül az elérhető legjobb keylogger-alkalmazás. Bíztató, ha úgy kaphatunk egy egyébként igen jutányos árú termékkel kapcsolatban gyors és hatékony ügyfélszolgálati segítséget termékvásárlás után, hogy akár évek teltek el a vásárlás óta. A világháló hemzseg a cápáktól, nagy öröm így az, amikor sellőkkel találjuk szembe magunkat!
Még egyszer köszönjük!
MarkLetöltöttem és telepítette a keylogger-, billentyűleütés rögzítő alkalmazás próbaverzióját, hogy megismerkedjek azzal, de teljességgel megfeledkeztem róla.
Néhány nappal később hirtelen eszembe jutott.
Beütöttem a Keylogger-kulcsot, majd egy röpke pillantást vetve a fiam naplójára. Teljesen elképedtem!
Elbeszélgettem velük anélkül, hogy tudattam volna velük, hogy a programot telepítettem számítógépükre.
Megvásároltam ezt a remek alkalmazást, és azóta olykor-olykor megnézem a naplóikat, hogy megóvjam őket attól, hogy bajba kerüljenek.
Nem tudom eléggé megköszönni az alkotók munkáját!
Tisztelettel, Todd.Megvásároltam és telepítettem ezt a keyloggert. Néhány nappal később elkezdtem visszaolvasgatni a naplófájlokat és ledöbbentem.
Kiderítettem, hogy a 13 éves lányom egy gyermekeknek szánt csetszobában csetelt egy fiúval.
A fiú azt írta neki, hogy egyidős a lányommal.
A fiú emaileket írt neki - egy vele egykorúnak még olvasnia sem kellene.
Azt mondta a lányomnak, hogy járni akar vele és találkozni akart vele. Azonnal felkerestem a hatóságokat.
Az általuk végzett nyomozás eredményeképp kiderült, hogy egy 28 éves tőlünk csak néhány kilométerre lakó férfiról van szó. Köszönhetően ennek a key logger programnak, semmi sem történt a lányommal, amiért nagyon hálás vagyok.
- McCarronSajnos a lányunk néhány igen komoly problémával küszköd. Az Önök remek kémprogramjára támaszkodva kísérem figyelemmel nap, mint nap, hogy vajon milyen lábakon áll a biztonsága. Önök létfontosságú feladatot teljesítenek ezzel a programmal számunkra. A programjuk segítségével jobban alszunk éjjelente, hogy legalább tudjuk mi jár a lányunk fejében.
Köszönjük!All in One Keylogger a jelen formájában egy kiváló termék; a legjobb, amit ezen a területen láttam (számos ilyen programot használtam már) főként a felhasználóbarát kialakítása, és a program rejtett működése miatt. Jól elköltött pénz... ezt tudom mondani. A pénz, amit itt elkölthetünk, megváltoztathatja az életünk (meglátásom szerint jobbá) véglegesen, így hosszú de akár rövidtávon is, ez a vétel mindenképp megéri! Emelett az ügyfélszolgálati technikusok nagyon gyorsak és segítőkészek. Relytec, köszönöm!
Egy elégedett vásárló.Mint mások, akik szemmel kell tartsák a kiválasztottjuk számítógépes aktivitását, én is úgy döntöttem, hogy kipróbálom a Keystrokes Recordert! Ez a termék HIHETETLEN! Egy igazi életmentő A program észrevétlenül fut szemmel tartva a teljes számítógépes aktivitást, és jelent mindent, amire szükségem van. Ez a termék a békét jelenti a számomra és lehetőséget ad, hogy magam döntsem el, mit tegyek a kapcsolatommal! Nyugodtan alszom éjszaka annak tudatában, hogy a keylogger teszi a dolgát. Köszönet ezért a lenyűgöző alkalmazásért!
I.River.Nagyjából 6 hónapja letöltöttem ezt a keyloggert. Ez az legjobb termék, amit valaha vásároltam. Minden barátomnak meséltem róla és ők is letöltötték. Ez a termék nyugalmat jelent számomra, nem aggódom tovább amiatt, hogy mi történik a számítógépemmel. Köszönöm!
M.Scott.Majdnem 3 éve, hogy megvásároltam az "All In One Keylogger"-t és hihetetlenül elégedett vagyok. Ez idő alatt teljes megbízhatósággal küldte minden órában a jelentéseket nekem. Mindvégig stabil, működésében hibátlan volt. A családom tud a meglétéről, s azóta mind a három gyermekem moderálta a saját internet használatát annak tudatában, hogy "apa mindig figyel".
Nem is kívánhattam vagy tehettem volna többet, hogy mindenki, aki gyermeket nevel megismerhesse a termékük.
K.DonNéhány dolgot szeretnék elmondani a programról azok számára, akiknek for one I would highly recommend this to any parent who would like to keep an eye on there childs myspace or facebook etc... and its also very simple to use anybody who can turn a pc on can pretty much use this Keylogger. I will defenitly be purcasing this program in the near future 10/10.
TedA Relytec remek vállalat, az ügyfélszolgálat pedig kiváló azonnali válaszadással. A háttércsoport etalont mutathatna a piac bármelyik területén és a munkatársak nagyon barátságosak. Minden kérdést gyorsan válaszolnak meg, és ellenben a legtöbb vállalattal nem előre megírt levelekkel. A Relytec törődik az ügyfeleivel. Csak ajánlani tudom a Relytec-et. A 69 dollárom jó befektetésnek bizonyult.
TCLetöltöttem a program ingyenes próbaverzióját, telepítettem és rövid idő elteltével már rá is éreztem a használatára. Beleástam magam a keyloggerek világába és számos keylogger alkalmazást találtam, ami felkeltette az érdeklődésem. Az ingyenes próba-időszak alatt továbbiakat is letöltöttem, melyek közül néhányat hamar letöröltem, míg másokat egy-két napig használtam. Az "All In One Key Logger" volt mindközül a legjobb, nem csak az ára, hanem a tudása miatt is. Továbbá nagyon egyszerű kezelni és a lehetőség, hogy másodpercekre állítsuk be a képernyőképek rögzítését olyasmi, amivel egyetlen másik sem vagy csak nagyon kevés rendelkezik. A sajátom 3 másodpercre állítottam be, mert egy kép felér ezer szóval! Személy szerint számos okból kutattam egy ilyen program után. Tudni akartam, hogy mi történik a laptopomon, amikor nem használom. A gyermekeimen tartani a szemem mindig jó ötlet. Továbbá szerettem volna a saját munkám, és kutatásaim is naplózni arra az esetre, ha felül kellene vizsgálnom azokat végül. Lehetőségem nyílt, hogy újra végig lekövessem a saját munkám, hogy hol jártam, mit mondtam, vagy írtam. Már most átlátom, hogy több esetben hasznos, mint amennyire jelenleg gondolni tudnék. Egyszerűen azt gondoltam, ez a program megér egy ajánlást. Azok számára, akik keylogger-program után kutatnak kétségtelenül ezt ajánlom. Gratulálok a fejlesztőknek! Remek munkát végeztek!
MikeVan egy cégem, és természetesen több száz különböző program van a számítógépeinken. A keylogger-programjukból öt példánnyal rendelkezem. SOHA nem láttam szoftvercéget olyannyira gyorsnak, pontosnak és készségesnek, mint az Önöké. Több, mint 7 éve használom a keylogger-programjuk. Soha nem találtam szembe magam egyetlen olyan problémával sem, amit ne oldottak volna meg időszerű módon, és a programjuk több százezer dollárt takarított meg a cégemnek az alkalmazottaim felügyeletével, és visszaélések megelőzésével. Csak hálás tudok lenni!

K

Küldje el nekünk ajánlását!

Cikkek az All In One Keylogger kémszoftverről

Veszélyek, melyekkel gyermekek szembesülnek az interneten, és a megoldás ezekre.

Ebben a cikkben a gyermekekre az interneten leselkedő veszélyekre, és azok megoldásairól értekezem, és azok
megoldásairól.

Napjainkban szinte minden gyermek hozzáfér az internethez. Ezért hálásak lehetünk a fejlett technológiának
bár ez mindazonáltal számos kockázat eredője is. Ön tudta,

* hogy a gyermekek pornográfiával való első érintkezése átlag életkora 11 év?
* hogy a pornográfia legnagyobb fogyasztóközössége 12 és 17 év közötti gyermek és fiatalkorú?
* hogy a 6 és 16 év közötti gyermekek 85%-a érintkezésbe került szándékosan vagy
   szándékuk ellenére (legtöbbjük házifeladatuk készítése közben)?
* hogy a 9 és 17 év közötti gyermekek 25%-a minden további nélkül elárulná lakcímét az interneten?
* hogy az öngyilkosságot elkövető gyermekek 60%-a közvetlenül vagy közvetetten kifezejio szándékát online?
* hogy minden ötödik gyermeket, aki számítógépes csetszobákban társalog az interneten megkörnyékeznek
   pedofilok?
* hogy a fiatalok mindössze 25%-a mondja el szüleinek, hogy nemi erőszak áldozata lett?

Kutatások igazolják, hogy nap, mint nap nagyjából 60.000 pedofil kutat gyermekek után az interneten, hogy bizalmukba
férközzönek, és barátságot kössenek velük, ami előbb-utóbb személyes találkozásokhoz vezethet.

Ki ne hallotta volna olyan gyermekek történetét, akik pedofilok áldozataivá váltak, akikkel az interneten keresztül
ismerkedtek meg?
Néhányan közülünk gyakran teszik fel maguknak a kérdést, hogy hol voltak ilyenkor a szülők, és miért nem
akadályozták meg. A válasz egyszerű: mert az események láthatatlanok voltak számukra

Sokan közülük nem tudnak erről az új világról és annak veszélyeiről, és legtöbbjük nem rendelkezett a szükséges eszközökkel, hogy felismerje és megelőzze a bajt.
Bárcsak bepillantást nyerhettek volna gyermekeik és a rájuk leselkedő pedofilok interakcióiba,
így megakadályozatták volna, hogy a találkozás létrejöjjön.

Hibáztathatjuk a szülőket? Személy szerint biztos vagyok abban, hogy legtöbbjük a legjobb tudásuk szerinti neveltetésben részesítette gyermekét,
de végső soron beigazolódott, hogy a nevelés-oktatás önmagában nem elgendő. Még a legokosabb, legérettebb gyermek is képes
rossz döntéseket hozni, melyeknek tragikus következményeei lesznek.

A gyermekek manapság igen találékonyak, és többségünknek, nekünk szülőknek, nincsenek meg a megfelelő ismereteink, hogy tudjuk
mit csinálnak zárt ajtó mögött szemben a számítógépükkel.
Vajon éppen nem nekik szóló weboldalakat nézegetnek; épp illegálisan töltenek le különböző tartalmakat P2P-programok segítségével,
ami később több százezer forintos bírósági pereket eredményezhet a jövőben; mely személyes adataikat osztják meg
épp magukról; s vajon épp felnőttekkel beszélgetnek, talán épp arról, hogy találkozzanak velük?

Hogyan tudunk megbírkózni olyan problémával, amelyre nem vagyunk felkészülve, és nem rendelkezünk a megfelelő tudással ahhoz,
hogy kezelni tudjuk azokat? Elegendő önmagában az oktatás-nevelés?
Szemlátomást nem.

Megoldást is ígértem, nem igaz?
A legegyszerűbb megoldás, hogy egyszerűen megakadályozzuk, hogy gyermekeink az internetet böngésszék.
Azt hiszem a kedves olvasó érti, hogy ez miért nem igazán praktikus.
Amennyiben korlátozzuk az internet használatában, a gyermek valahol máshol fog hozzáférést szerezni (pl.: a barátjánál, barátnőjénél,
iskolai számítástechnikai laborban, könyvtában, stb.).

Egy másik megoldás, hogy megakadályozzuk gyermekeink, hogy böngésszék az internetet a mi felügyeletünk nélkül.
Ismét egy kevéssé praktikus megoldás, mivel többségünknek nincs elegendő ideje, hogy felügyelje gyermekét a mindazon
órákban, amikor ők az interneteznek.
És ez, And this without mentioning all the arguments they will rise as a result of this.

Érdemes-e keresnünk olyan megoldás után, ami lehetővé teszi számunkra, hogy megtudjuk, mit is csinálnak valójában szemben számítógépükkel
anélkül, hogy velük kellene lennünk állandóan, és még csak a tudtuk nélkül legyünk
képesek felügyelni őket?
Ez a megoldás azt a tényt is muszáj számításba vegye, hogy gyermekeink számítástechnikai tudása
messze felülmúlja a miénk.

A válasz "igen", a varázslatos megoldás igen létezik és elérhető közelségben van, a neve
All In One Keylogger.

Az All In One Keylogger egy láthatatlan és könnyen kezelhető megfigyelő szoftver, amely lehetővé teszi Önnek, a szülőnek,
hogy felderítetlenül nyomon kövesse a számítógépfelhasználók teljes számítógépes aktivitását, és megtekintheti később, sőt még a naplófájlokat el is küldheti
emailcímére.

Az All In One Keylogger minden billentyűleütést és jelszót, amit bevittek naplóz, az összes Windows rendszeren és
alkalmazáson, amit elindítottak; a vágólapot; cset üzenetváltásokat; az összes weboldalt, amit meglátogattakkt; az összes
küldött-, és fogadott emailt.
Beállíthatja, hogy néhány másodpercenként vagy minden kattintásra képernyőképet rögzítsen, akárcsak egy
biztonsági kamera. Ezen felül képes rögzíteni a mikrofon hangokat, és korlátozni meghatározott oldalakhoz illetve alkalmazásokhoz történő hozzáférést.

Az All In One Keylogger automatikusan, a rendszerindulással együtt indul, és rejtve marad a Feladatkezelő és
a Programváltó számára, Tálcán, és Vezérlőpult Programok menüjében (teljesen felderíthetetlenül fut).

Ez megoldás az összes problémára? 
* Az All In One Keylogger szülőknek készült, és emiatt nagyon egyszerű használni, és nem igényel
   semmilyen háttérismeretet.
* Az All In One Keylogger pontos és átfogó képet biztosít számunkra minden tevékenységet illetően,
   mely a számítógépen történik a nap minden órájában.
* Az All In One Keylogger teljesen felderíthetetlen. Gyermeke sosem tudja, hogy ott van.
* Az All In One Keylogger lehetővé teszi számunkra, hogy blokkoljuk a hozzáférésük akár weboldalakhoz, akár programokhoz, amelyeket szeretnénk
   blokkolni.

Mindezek ellenére semmi sem tökéletes. Ez a varázslatos megoldás egyetlen hátulütővel rendelkezik, amelyet adtvédelemnek
hívna. Ez a megoldás sérti gyermekeink magánélethez fűződő jogait?
A válasz igen.
Megmentheti ez a megoldás gyermekeink életét?
A válasz igen.
Hogy mi a fontosabb? Ezt a döntést Önnek kell meghoznia.

Copyright © 2004 - 2024 Relytec. Minden jog fenntartva.

 

A technológia elmúlt években tapasztalt gyorsuló fejlődése megváltoztatta a világot, amely immáron egyszerre innovatív, de egyben nagyon veszélyes is.

Ez világ számos eszköz fejlesztését eredményezte köztük a keyloggerekét is.
Az elmúlt években a keylogger igen népszerű eszközökké váltak különböző célokat szolgálva.
De mi is valójában egy keylogger?
Miféle új funkciókkal bővült az az idő múlásával?
Ki használ keyloggert?
Miféle funkciókkal bír?
Miről is ismerszik meg, és hogyan találjunk meg egy minőségi keyloggert?
Mi váltotta ki mérhetetlen népszerűségét, hogy előbb-utóbb akár Ön is hasznosnak találhatja?

Igazából mi is a keylogger?

Egy klasszikus keylogger olyan eszköz, mely képes észrevétlenül figyeli a billentyűzetet, rögzíti a billentyűleütéseket
(pl.: jelszavakat, a felhasználó által írt emaileket, csetbeszélgetéseket, azonnali üzenetváltásokat, stb.)
majd eltárolja őket későbbi megtekintésre.

Miféle új funkciókkal bővült az az idő múlásával?

Az évek során a keyloggerek erőteljesen növekvő ütemben fejlődtek, hogy felvegyék a technológia száguldó fejlődésével a versenyt.
Napjainkban alapvető igény a keyloggerek felé (a billentyűleütéseken túl):
• hogy a Windows rendszerindításával automatikusan induljanak;
• hogy naplózza a látogatott oldalakat, beleértve azok webcímét, oldalnevét és -címét;
• hogy rögzítse, milyen alkalmazások futnak a számítógépen;
• hogy képernyőképeket készítsen – akárcsak egy biztonsági kamera;
• hogy észrevétlen legyen és lehetővé tegye, hogy a naplók elérhetők legyenek, beállításaik és azok eltávolítása akár egy a felhasználó által meghatározott jelszó révén megtörténhessen;
• hogy képes legyen meghatározott címre emailben továbbítani a naplókat;
• hogy képes legyen letisztult, intuitív formábanmegjeleníteni a naplókat.

Ki használ keyloggert?

Két fő csoportja van azoknak, akik keyloggereket használnak:

Szülők:
Napjainkban szinte minden gyermek hozzáfér az internethez.
Ezért hálásak lehetünk a fejlett technológiának, bár ez mindazon által számos kockázat eredője is.
Ön tudta,
• hogy a gyermekek pornográfiával való első érintkezése átlag életkora 11 év?
• hogy a pornográfia legnagyobb fogyasztóközössége 12 és 17 év közötti gyermek és
fiatalkorúak?
• hogy a 6 és 16 év közötti gyermekek 85%-a érintkezésbe került szándékosan
vagy szándékuk ellenére (legtöbbjük házifeladatuk készítése közben)?
• hogy a 9 és 17 év közötti gyermekek 25%-a minden további nélkül elárulná lakcímét az interneten?
• hogy az öngyilkosságot elkövető gyermekek 60%-a közvetlenül vagy közvetetten kifezeji szándékát online?
• hogy minden ötödik gyermeket, aki számítógépes csetszobákban társalog az interneten megkörnyékeznek pedofilok?
• hogy a fiatalok mindössze 25%-a mondja el szüleinek, hogy nemi erőszak áldozata lett?

A gyermekek manapság igen körmönfontak, és többségünknek, nekünk szülőknek, nincsenek meg a megfelelő ismereteink, hogy tudjuk, mit csinálnak zárt ajtó mögött szemben a számítógépükkel.
Vajon éppen nem nekik szóló weboldalakat nézegetnek; épp illegálisan töltenek le különböző tartalmakat P2P-programok segítségével, ami később több százezer forintos bírósági pereket eredményezhet a jövőben; mely személyes adataikat osztják meg épp magukról; s vajon épp felnőttekkel beszélgetnek, talán épp arról, hogy találkozzanak velük?

Alkalmazottak
Egy 2006-ban Nagy Britanniában elvégzett közvéleménykutatásban a megkérdezett munkahelyi alkalmazottak 87% azt vallotta, hogy legalább heti egy alkalommal szokta munkaidejében internetezik.

73%-uk vallotta, hogy legalább napi egyszer internetezik. 23%-uk pedig azt, hogy több időt szenteltek internetezésre, mint saját munkájuk elvégzésére.

Egy további közvéleménykutatás, melyet ugyanebben az évben végeztekek a munkáltatók körében, melyre a megkérdezettek 36% nyilatkozott úgy, hogy fél, hogy cége üzleti titkait alkalmazottai a cég versenytársainak továbbítják munkahelyi számítógépekről.
4% érzi úgy, hogy alkalmazottai által céges számítógépek révén vállalati titkot ellopásának már áldozatává vált.

Mik a keylogger tulajdonságai?

A keylogger igen hathatós eszköz.
Miután telepíti azt, az képes a háttérben észrevétlenül futni, és megfigyelni minden tevékenységet, ami a számítógépen történik.
Miközben fut, a keylogger minden billentyűleütést rögzít, melyet az összes különböző programban kiviteleztek akárcsak email-kliensekben, az Internet Explorerben, csetek közben és azonnali üzenetküldő rendszerekben, vagy épp Word, vagy Excel irodai alkalmazásokban dokumentálva tevékenység időpontját is
A Keylogger ezen felül az összes a felhasználó által látogatott webhely URL-jétt rögzíti, sőt még az oldalak címét is.
Hogy teljes legyen a megfigyelés, a keylogger a képernyő vizuális naplózását (képernyőképek) is végez, mintha csak egy biztonsági kamerát szerelt volna fel.
A keylogger ezen felül képes elküldeni Önnek a mentett naplókat emailben az Ön emailcímére meghatározott időközönként, így akár akkor is megtekintheti azokat, ha éppen dolgozik.

Miről ismerszik meg egy minőségi keylogger?

A technológia fejlődésével sok új keylogger jelent meg.
Ez része igen alacsony színvonalat képvisel, ami bizonyos számítógépes tevékenységek naplózatlanságához, sőt a megfigyelés felderítéséhez is vezethet.
A keylogger megvizsgálása során Önre hárul a feladat, hogy felismerjen programhibákat annak működése során, és hogy meggyőződjön hogy az kielégíti-e a keyloggerek alapvető követelményeit.
Ne feledje: a jó, minőségi keylogger lehetővé teszi, hogy letöltse, és próbaverziós formában kipróbálja azt. Az alapvető funkciókon felül egy minőségi keylogger hozzáadott funkciók számáról ismerszik meg, amelyek kiegészítik annak működését, mint például:

ablakok címének rögzítése és az adott ablakban történt billentyű leütések rögzítése (pl.: egy Word-dokumentumba begépelt szöveg külön jelenjen meg azon leütésektől, amelyeket az email-kliensz alkalmazásba gépeltek;

mikrofon hangok rögzítése, s egy minőségi keylogger azt is lehetővé teszi, hogy zajszint-küszöböt állítsunk be, így a keylogger kizárólag akkor végez hangrögzítést, amikor valaki éppen beszél;

nem kívánt, mint például, P2P-szoftverek blokkolásának lehetősége;

nem kívánt webhelyek blokkolásának lehetősége azok URL-jei részének vagy egészének, de akárcsak kulcsszavak tiltólistára helyezésével;

vágólap (Ctrl+C) monitorozásának lehetősége;

egérkurzor rögzítésének lehetősége;

tárhely megtakarítás céljából képernyőképek tömörítésének lehetősége;

a naplók titkosított mentése, hogy csak a jelszóval rendelkezők tudják azokat megtekinteni;

kiemelt álcázási eljárások alkalmazása, célszerűen felkínálva a Windows Tálcáról,
a rendszerrel induló programok listájáról, a Vezérlőpult Programok almenüjéből (Programok hozzáadás/eltávolítása) és a Start menüből való elrejtését.

Egy kimagasló színvonalat képviselő keylogger ezen felül biztosítja, hogy elrejthesse a Feladatkezelőből (sőt, akár a Feladatkezelő Részletek-fül alatti processz-listából is sok más keyloggerrel szemben, melyek kizárólag az Alkalmazások-fül listájából teszi ezt lehetővel), és hogy elrejtse telepítési mappáját.

Továbbá az email-továbbítási funkción felül egy minőségi keyloggerrel azt is beállíthatja, hogy a naplókat FTP-csatornánk keresztül továbbítsa Önnek.
Célszerűen ezen felül biztosítja, hogy Ön beállíthasssa, hogy a sikeresen továbbított naplókat törölje.

Az email-, és FTP-protokollokat alkalmazó továbbításon felül a legjobb keyloggereken azt is beállíthatja, hogy a naplókat másolja egy Hálózati Mappába, sőt még akkor is, ha az hálózati azonosítást igényel (ez igen értékes azon szervezetek számára, melyek hálózatba kapcsolt számítógépekkel rendelkeznek).
Célszerűen ezen felül biztosítja, hogy Ön beállíthasssa, hogy a sikeresen továbbított naplókat törölj.
Ezen felül azt is érdemes lehetővé tegye, hogy a hálózat távoli számítógépein lévő naplókat is megtekinthesse számítógépéről.
Egy minőségi keyloggernek lehetővé kell tenni, hogy a régi naplókat automatikusan törölje, hogy így háttértárolója ne fogyhasson ki tárhelyből.

Minőségi keyloggerek ezen túl lehetővé teszik, hogy egyszerűen és hatékonyan módosíthassa a képernyőképek rögzítésének időközeit számítógépéről.
Sőt azt is, hogy minden kattintásra készítsen egy képernyőképet, hogy így semmiről se maradhasson le.
Másfelől egy keyloggernek biztosítania kell, hogy szüneteltesse a képernyőképek rögzítését, mialatt számítógépe tétlen, és folytassa a megfigyelést, amint egér vagy a billentyűzet aktivitást detektál.

Egy további igen hasznos tulajdonság lehet, hogy a keylogger ne naplózza azt a Windows-fiókot, amit nem kíván naplózni – javasuljuk győződjön meg róla, hogy a tesztelt keylogger rendelkezik e funkcióval.

Nem mindenki angolul ír; egy professzionális keyloggernek támogatnia kell az angoltól eltérő nyelvű felhasználók nyelveit is.

És az egyik legfontosabb követelmény: egy minőségi keyloggert minőségi napló megjelenítővel látnak el.
A napló megjelenítő célszerűen áttekinthető, letisztult képet kell adjon a mentett naplókról, s biztosítani kell a naplókon belüli keresés lehetőségét. A napló megjelenítőnek ezen felül érdemes megfelelő integrációt biztosítania a különböző naplófájl-típusok tekintetében (pl.: amikor egy webcímet lát a naplóban, sokszer nélkülözhetetlen, hogy egy a megfigyelt felhasználó által tett oldal látogatásról készült képernyőképen keresztül láthassa az oldalt a naplóban.
A jó keyloggernek biztosítani kell a lehetőséget, hogy egy bizonyos naplóbejegyzést ugyanazzal az keltezéssel egyetlen gombnyomásra egy másik naplótípus közé helyezhessen át).


Egy keylogger képes kell legyen titkosított naplójelentéseket generálni HTML- és .txt-formátumban arra az esetre, ha szükségessé válna, hogy mások számára is megmutassa a naplókat.

Támogatnia kell továbbá a Windows opercáiós rendszereinek különböző verzióit a lehető mértékben, beleértve az új Windows 10 operációs rendszereket (32- és 64 bites verziókban).

És végül, de nem utolsó sorban, mint fentebb írtuk, egy minőségi keylogger lehetővé kell tegye Önnek, hogy ingyenesen letölthesse a program próbaverzióját anélkül, hogy az egyébként is igen zavaró ""Vásárolja meg!"" párbeszéd abrakok felugrását idézné elő - ez minden valószínűséggel a program lelepleződését eredményezné - míg Ön felméri a programot egészen addig, amíg próbaverzió le nem jár.

Végszóként: egy minőségi keylogger egy ""az összes [funkció] egyben"" típusú program kell legyen, melyben minde funkció egy alkalmazásban egyesült egy teljes, mindent lefedő megfigyelő rendszert eredményezve.

Mi váltotta ki mérhetetlen népszerűségét, eszencialitását, hogy előbb-utóbb talán Önt is egy ilyen fogja segíteni?

Meglátásunk szerint a keylogger számos funkcióval bír.
Semmilyen tevékenység nem maradhat észervétlenül egy minőségi keylogger számára.
Vajon folytat gyermeke titokban beszélgetéseket idegen felnőttekkel?
Esetleg épp egy pedofillal, aki a következő áldozata után kutat?
Vajon látogat pornográf-tartalmú oldalakat?
Talán olyan helyen árulja el személyes adatait, ahol nem volna szabad?
Vajon használ P2P-programokat jogvédett tartalmakat osztva meg, ami akár több millió forintos bírósági perhez vezethet?
Vajon alkalmazottai internetezéssel töltik idejük ahelyett, hogy a munkájuk végeznék, amelyért Ön fizeti őket?
Vajon eladják vállalati titkait versenytársainak?

Egy minőségi keylogger meg tudja adni Önnek e kérdésekre a választ.
Semmilyen tevékenység nem maradhat rejtve egy ilyen program elől.
Semmilyen nem kívánt tevékenység sem maradhat titokban Ön előtt!
És, mint mondtuk az "All In One Keylogger" egy minőségi keylogger; kattintson erre a linkre, hogy letöltse az "All In One Keylogger"-t:Copyright © 2004 - 2024 Relytec. Minden jog fenntartva.
Védje meg családját - All In One Keylogger!

Modern communication technologies, like e-mail, Web, instant messengers, unfortunately have no community filters.
They create the feeling of being extremely «private» and secure; however, that’s just the feeling, not backed up by anything real, and that feeling is dangerous.
First of all, it threatens your family relations.
For example, your marriage partner looking for «interesting people» on dating websites or your children talking to «nice men» in a chat room, or… Dangers are everywhere!
So, you definitely need an excellent solution to «control» your home computer in terms of «what sites are being visited», «what subjects are being talked about», or «what movies are being watched» by your family.

That excellent solution’s name is All In One Keylogger.
Despite the name, this brilliant software does not merely log keys being pressed.
It provides you with numerous detailed reports on website addresses that have been open in browser, images that appeared on the screen every so often or user’s actions (like mouse clicks).
Even key logging here is made «smart»: instead of unclear fractions of words and incomplete phrases, you will see reports like «switched to application A, typed blah-blah-blah…» And, finally, if your computer has a microphone, you can even log all sounds in the room and complete the picture of what’s happening around your computer!
All gathered information can be printed in reports, sent to a preferred e-mail account, a remote FTP server or to a local network folder.
This review was written by:
3d2f.com editors that have called All In One Keylogger "the best Keylogger among the like"
Miért volna szüksége keylogger-szoftverre?

Vajon mit csinál kedvese szobájába zárkózva, szemben számítógépével minden nap ezekben az órákban?
Biztos vagyok benne, hogy nem egyszer tette már Önmagának fel ezt a kérdést.
Először is hagy rögzítsük a tényt: nincs ezzel egyedül.
Szinte minden szülő számára ismerős az érzés, hogy valami rossz történik gyermekével, és legtöbbször az érzés helyén való.

Igen, ezt az érzést úgy hívják, hogy „szülői megérzés”.
Mindnyájan ezzel az ösztönnel születtünk, és egészen eddig rendelkeztünk is a képességgel, hogy megvédjük gyermekeinket.
De van egy komoly probléma: ezek a veleszületett képességeink nem lehetnek segítségünkre napjainkban a technológia vívmányaival.
Nézzünk szembe vele, ezek a gyermekek hatalmas előnnyel rendelkeznek szüleikkel szemben – ők beleszülettek ebbe a világba.
Jobban ismerik azt már most, mint mi valaha is fogjuk.
Képtelenek vagyunk lépést tartani velük és nem tudjuk őket az internettel, Facebookkal, Twitterrel, online csetszobákkal, videócsettel, és játékokkal teli világ veszélyeivel szemben, hacsak nem…
Hacsak nem rendelkezünk valamilyen előnnyel, valamivel ebből az új technológiai világból, valamivel, ami segít nekünk szülőknek azt tenni, amit tennünk kell, ami nem más, mint megvédeni gyermekeink, és biztonságban tudni őket.

Tehát mi is ez az előny ebből az új technológiai világból, ami lehetővé teszi számunkra, szülőknek, hogy megvéjük gyermekeinket egy olyan világban, amiben mi nem mozgunk olyan otthonosan, mint ők?
Nos, ez az előny, mely az új technológia része éppen számunkra, szülők számára készült;
a neve All In One Keylogger.

Keylogger? Mi is egy keylogger-szoftver, kérdezheti Önmagától.
Nos, az All In One Keylogger, mint ilyen a Relytec fejlesztése, és nem más, mint egy láthatatlan billentyűleütés naplózó-, megfigyelő szoftver, ami minden számítógépen végrehajtott műveletet számítógépén egy titkosított naplófájlban tárol. Miután telepíti az All In One Keyloggert, az képes észrevétlenül futni a háttérben, és megfigyelni minden a számítógépen zajló tevékenységet. Miközben fut, a keylogger minden billentyűleütést rögzít, melyet az összes különböző programban kiviteleztek akárcsak email-kliensekben, az Internet Explorerben, csetek közben és azonnali üzenetküldő rendszerekben, vagy épp Word, vagy Excel irodai alkalmazásokban dokumentálva tevékenység időpontját is. Az All In One Keylogger ezen felül rögzíti a gyermekei által látogatott webhelyek URL-jét is, sőt még az oldalak címét is.
Hogy teljes legyen a megfigyelés, a keylogger gyermekei számítógépének képernyője vizuális naplózását (képernyőképek) is végez, mintha csak egy biztonsági kamerát szerelt volna fel, és képes a számítógép mikrofonjának hangját is rögzíteni.


Távol otthonától, vagy mikor más okból kifolyólag nem rendelkezik gyermekei számítógépéhez hozzáféréssel, hogy megtekintse a naplókat, nem probléma – az All In One Keylogger-szoftver képes az eltárolt naplófájlokat meghatározott időközönként emailben meghatározott elküldeni emailcímére, így téve lehetővé az Ön számára, hogy megtekinthesse a naplókat még akkor is, ha éppen munkahelyén van. Sőt, azt is lehetővé teszi, hogy bizonyos kulcsszavak begépelésére is megtegye ugyanezt. Amikor ezen kulcsszavak egyikét begépeli, a keylogger automatikusan elküldeni a naplófájlokat – bárhová ahová kívánja – az emailcímére, az FTP-szerverére, egy másik hálózatba kötött számítógépre, vagy éppen USB-kulcsára, amikor a számítógépre csatlakoztatja azt!

Soha ne aggódjon újra amiatt, hogy mi történhet gyermekei számítógépén.
Kattintson a Letöltés gombra alább, hogy letölthesse az Ön All In One Keyloggerének próbaverzióját ma, és vegye kezébe az irányítás!
Copyright © 2004 - 2024 Relytec. Minden jog fentartva.
Főoldal Funkciók Megoldások Díjak Letöltés Vásárlás Támogatás Cikkek
  Copyright © 2004 - 2024 Relytec. Minden jog fentartva.