Keylogger
  English | Français | Nederlands | Portuguęs | Deutsch | Espańol | Svensk | Italiano | Türkçe | cesky | magyar   Keylogger Homepage    Contact Us  
Díjak Cikkek Letöltés Megoldások Funkciók Viszonteladóink Vásárlás Támogatás

All In One Keylogger ™ Windows operációs rendszerre [A 5.3-es verzió elérhető!]

Az All In One Keylogger
speicális funkciói

Minden billentyűleütést rögzít (Keystrokes Recorder).
Naplózza a csetalkalmazásokat.
Monitorozza az alkalmazások használatát.
Rögzíti az asztali aktivitást.
Képernyőfelvételeket, screenshotokat készít.
Gyorskeresés a naplófájlokban.
Jelentéseket küld emailben, FTP-én és hálózaton keresztül.
Felveszi a mikrofon hangokat.
HTML-jelentéseket készít.
Keylogger-elhárító alkalmazásokat blokkol.
Kéretlen alkalmazásokat blokkol.
Monitorozott felhasználói fiókokat szűr.
Rögzített képernyőfelvételek megtekintése "Slide Show".
Jelentéseket küld FTP-én keresztül
Sends reports in HTML format.
Blokkolja a nem kívánt URL-címeket.
Felfüggeszti a naplózást, ha a számítógép Tétlen.
Új - Rejtett folyamat a Feladatkezelőben (Minden Windows-verzió).
Új - Egér-kurzor rögzítése.
Új - Második képernyő támogatása.
Új - Hálózaton keresztüli napló küldés.
Új - Összetett Keresés a Napló Megjelenítőhöz.
Új v2.8 Teljes támogatás Windows Vista operációs rendszerhez.
Új v2.8 Képernyőkép rögzítés áttetsző ablakokról.
Új v2.9 Visual Surveillance filtering.
Új v2.9 Internet Explorer-webböngészőn felül monitoring támogatás Firefox-webböngészőhöz.
Új v2.9 Képernyőkép rögzítése előre meghatározott kulcsszavak gépelésére.
Új v3 Időzíthető program-eltávolítás.
Új v3 Naplók automatikus kimentése meghatározott USB-kulcsra.
Új v3 Rendszerszett Szöveges Megfigyelés.
Új v3 Cseh (čeština) fordítás a Keyloggerhez.
Új v3.1 Azonnali üzenetküldő alkalmazások kétirányú naplózása.
Új v3.1 Csak az aktív ablak képe rögzítésének beállítási lehetősége.
Új v3.1 Internet Explorer- és Firefox-webböngészőkön felül monitoring támogatás Opera-webböngészőhöz.
Új v3.1 Német (deutsch), francia (français), holland (nederlands), olasz (italiano), spanyol (espanol) és portugál (portugues) fordítás a Keyloggerhez.
Új v3.2 Teljes támogatás Windows 7 operációs rendszerhez..
Új v3.2 Svéd (svensk) fordítás a Keyloggerhez.
Új v3.3 Norvég(norsk) fordítás a Keyloggerhez.
Új v3.3 Török (türkçe) fordítás a Keyloggerhez.
Új v3.3 Teljes támogatás64 bites Windows operációs rendszerekhez.
Új v3.4 SSL-TLS/STARTTLS email-protokollok támogatása.
Új v3.5 Felhasználó monitorozása a rendszer tétlen állapotában.
Új v3.6 Naplók automatikus küldése előre meghatározott kulcsszavak gépelésére (email, FTP és LAN támogatás).
Új v3.7 Teljes támogatás Windows 8 operációs rendszerhez.
Új v3.7 Értesítés automatikus küldése előre meghatározott kulcsszavak gépelésére (email, FTP és LAN támogatás).
Új v3.7 Fájl-monitorozás – az újonnan létrehozott, átnevezett vagy törölt fájlok vagy mappák elérési útját, nevét naplózza.
Új v3.7 Lengyel (polski) fordítás a Keyloggerhez.
Új v3.8 Teljes támogatás Windows 8.1 operációs rendszerhez.
Új v3.9 Pre-Configured Installation option.
Új v4.0 Hungarian fordítás a Keyloggerhez.
Új v4.0 Teljes támogatás Windows 10 operációs rendszerhez.
Új v4.1 TLS FTP-protokollok támogatása.
Új v4.2 Web Camera Monitoring

Kérdése van?


Ha bármilyen kérdése van az
All In One Keylogger kémprogrammal kapcsolatban, elolvashatja a
Keylogger online használati utasítását
vagy vegye fel a kapcsolatot velünk és mi szívesen
segítünk azok megválaszolásában!

All In One Keylogger got the best Keylogger spy software 5 stars awards from Tucows!
A mi Keylogger monitoring alkalmazásunk kapta a Legjobb Keylogger, Billentyűzet-leütésnaplózó Kémprogram 5 csillagos értékelését a Tucows-tól
Fordítás a következő nyelvre:Vélemények a Keyloggerről:


Köszönjük támogatását!
Alkalmazásunk, ha felelőséggel használják, képes életet menteni, és kétségkívül az elérhető legjobb keylogger-alkalmazás. Bíztató, ha úgy kaphatunk egy egyébként igen jutányos árú termékkel kapcsolatban gyors és hatékony ügyfélszolgálati segítséget termékvásárlás után, hogy akár évek teltek el a vásárlás óta. A világháló hemzseg a cápáktól, nagy öröm így az, amikor sellőkkel találjuk szembe magunkat!
Még egyszer köszönjük!
MarkLetöltöttem és telepítette a keylogger-, billentyűleütés rögzítő alkalmazás próbaverzióját, hogy megismerkedjek azzal, de teljességgel megfeledkeztem róla.
Néhány nappal később hirtelen eszembe jutott.
Beütöttem a Keylogger-kulcsot, majd egy röpke pillantást vetve a fiam naplójára. Teljesen elképedtem!
Elbeszélgettem velük anélkül, hogy tudattam volna velük, hogy a programot telepítettem számítógépükre.
Megvásároltam ezt a remek alkalmazást, és azóta olykor-olykor megnézem a naplóikat, hogy megóvjam őket attól, hogy bajba kerüljenek.
Nem tudom eléggé megköszönni az alkotók munkáját!
Tisztelettel, Todd.Megvásároltam és telepítettem ezt a keyloggert. Néhány nappal később elkezdtem visszaolvasgatni a naplófájlokat és ledöbbentem.
Kiderítettem, hogy a 13 éves lányom egy gyermekeknek szánt csetszobában csetelt egy fiúval.
A fiú azt írta neki, hogy egyidős a lányommal.
A fiú emaileket írt neki - egy vele egykorúnak még olvasnia sem kellene.
Azt mondta a lányomnak, hogy járni akar vele és találkozni akart vele. Azonnal felkerestem a hatóságokat.
Az általuk végzett nyomozás eredményeképp kiderült, hogy egy 28 éves tőlünk csak néhány kilométerre lakó férfiról van szó. Köszönhetően ennek a key logger programnak, semmi sem történt a lányommal, amiért nagyon hálás vagyok.
- McCarronSajnos a lányunk néhány igen komoly problémával küszköd. Az Önök remek kémprogramjára támaszkodva kísérem figyelemmel nap, mint nap, hogy vajon milyen lábakon áll a biztonsága. Önök létfontosságú feladatot teljesítenek ezzel a programmal számunkra. A programjuk segítségével jobban alszunk éjjelente, hogy legalább tudjuk mi jár a lányunk fejében.
Köszönjük!All in One Keylogger a jelen formájában egy kiváló termék; a legjobb, amit ezen a területen láttam (számos ilyen programot használtam már) főként a felhasználóbarát kialakítása, és a program rejtett működése miatt. Jól elköltött pénz... ezt tudom mondani. A pénz, amit itt elkölthetünk, megváltoztathatja az életünk (meglátásom szerint jobbá) véglegesen, így hosszú de akár rövidtávon is, ez a vétel mindenképp megéri! Emelett az ügyfélszolgálati technikusok nagyon gyorsak és segítőkészek. Relytec, köszönöm!
Egy elégedett vásárló.Mint mások, akik szemmel kell tartsák a kiválasztottjuk számítógépes aktivitását, én is úgy döntöttem, hogy kipróbálom a Keystrokes Recordert! Ez a termék HIHETETLEN! Egy igazi életmentő A program észrevétlenül fut szemmel tartva a teljes számítógépes aktivitást, és jelent mindent, amire szükségem van. Ez a termék a békét jelenti a számomra és lehetőséget ad, hogy magam döntsem el, mit tegyek a kapcsolatommal! Nyugodtan alszom éjszaka annak tudatában, hogy a keylogger teszi a dolgát. Köszönet ezért a lenyűgöző alkalmazásért!
I.River.Nagyjából 6 hónapja letöltöttem ezt a keyloggert. Ez az legjobb termék, amit valaha vásároltam. Minden barátomnak meséltem róla és ők is letöltötték. Ez a termék nyugalmat jelent számomra, nem aggódom tovább amiatt, hogy mi történik a számítógépemmel. Köszönöm!
M.Scott.Majdnem 3 éve, hogy megvásároltam az "All In One Keylogger"-t és hihetetlenül elégedett vagyok. Ez idő alatt teljes megbízhatósággal küldte minden órában a jelentéseket nekem. Mindvégig stabil, működésében hibátlan volt. A családom tud a meglétéről, s azóta mind a három gyermekem moderálta a saját internet használatát annak tudatában, hogy "apa mindig figyel".
Nem is kívánhattam vagy tehettem volna többet, hogy mindenki, aki gyermeket nevel megismerhesse a termékük.
K.DonNéhány dolgot szeretnék elmondani a programról azok számára, akiknek for one I would highly recommend this to any parent who would like to keep an eye on there childs myspace or facebook etc... and its also very simple to use anybody who can turn a pc on can pretty much use this Keylogger. I will defenitly be purcasing this program in the near future 10/10.
TedA Relytec remek vállalat, az ügyfélszolgálat pedig kiváló azonnali válaszadással. A háttércsoport etalont mutathatna a piac bármelyik területén és a munkatársak nagyon barátságosak. Minden kérdést gyorsan válaszolnak meg, és ellenben a legtöbb vállalattal nem előre megírt levelekkel. A Relytec törődik az ügyfeleivel. Csak ajánlani tudom a Relytec-et. A 69 dollárom jó befektetésnek bizonyult.
TCLetöltöttem a program ingyenes próbaverzióját, telepítettem és rövid idő elteltével már rá is éreztem a használatára. Beleástam magam a keyloggerek világába és számos keylogger alkalmazást találtam, ami felkeltette az érdeklődésem. Az ingyenes próba-időszak alatt továbbiakat is letöltöttem, melyek közül néhányat hamar letöröltem, míg másokat egy-két napig használtam. Az "All In One Key Logger" volt mindközül a legjobb, nem csak az ára, hanem a tudása miatt is. Továbbá nagyon egyszerű kezelni és a lehetőség, hogy másodpercekre állítsuk be a képernyőképek rögzítését olyasmi, amivel egyetlen másik sem vagy csak nagyon kevés rendelkezik. A sajátom 3 másodpercre állítottam be, mert egy kép felér ezer szóval! Személy szerint számos okból kutattam egy ilyen program után. Tudni akartam, hogy mi történik a laptopomon, amikor nem használom. A gyermekeimen tartani a szemem mindig jó ötlet. Továbbá szerettem volna a saját munkám, és kutatásaim is naplózni arra az esetre, ha felül kellene vizsgálnom azokat végül. Lehetőségem nyílt, hogy újra végig lekövessem a saját munkám, hogy hol jártam, mit mondtam, vagy írtam. Már most átlátom, hogy több esetben hasznos, mint amennyire jelenleg gondolni tudnék. Egyszerűen azt gondoltam, ez a program megér egy ajánlást. Azok számára, akik keylogger-program után kutatnak kétségtelenül ezt ajánlom. Gratulálok a fejlesztőknek! Remek munkát végeztek!
MikeVan egy cégem, és természetesen több száz különböző program van a számítógépeinken. A keylogger-programjukból öt példánnyal rendelkezem. SOHA nem láttam szoftvercéget olyannyira gyorsnak, pontosnak és készségesnek, mint az Önöké. Több, mint 7 éve használom a keylogger-programjuk. Soha nem találtam szembe magam egyetlen olyan problémával sem, amit ne oldottak volna meg időszerű módon, és a programjuk több százezer dollárt takarított meg a cégemnek az alkalmazottaim felügyeletével, és visszaélések megelőzésével. Csak hálás tudok lenni!

K

Küldje el nekünk ajánlását!

Az All In One Keylogger csapata teljes körű támogatást biztosít termékére.

 

All In One Keylogger
Alább összegyűjtöttünk néhány gyakran ismételt kérdést, hogy segítsünk Önnek megoldást találni az esetlegesen technikai probméláira.

Ha bármilyen további kérdése volna az oldalon alább egy segítségkérő űrlapot könnyítjük a kapcsolat felvételt. Kérjük, töltse ki az összes mezőt, mielőtt véglegesítené űrlapját.

Minden technikai kérdésre válaszolunk, melyet ügyfeleink ezen az űrlapon keresztül eljuttatnak hozzánk általában a véglegesítéstől számított 24 órán belül.

Ezen felül továbbá választ találhat kérdéseire az Online Súgó- oldalunkon keresztül, vagy letöltve az All In One Keylogger Súgót akár offline is megtekintheti azt..

Gyakran Ismételt Kérdések az All In One Keyloggerről

Válaszok

Mi az All In One Keylogger?

Az All In One Keylogger egy láthatatlan megfigyelő eszköz, ami minden billentyűleütést rögzít (beleértve jelszavakat) is egy titkosított naplófájlba. A naplófájl továbbítható email segítségével egy előre meghatározott email-fiók irányába. Az All In One Keylogger ezen felül monitorozza az internet aktivitást naplózva minden meglátogatott webcímet, amit a felhasználó meglátogat, az időpontot az éppen használt alkalmazás nevét, mikrofonon keresztül rögzített hangokat és a vágólapon található információkat.
Ezen felül beállítható, hogy meghatározott időközönként képernyőképeket rögzítsen vagy minden egérkattintás és enter-leütést követően.


Miért ezt a számítógép-monitoring kémprogramot használjam?

Ezzel a szoftverrel részletes jelentést kaphat a számítógépén folytatott tevékenységeket illetően.
Például:
* Megvédje gyermekeit az interneten rájuk leselkedő veszélyektől.
   (monitorozhatja, naplózhatja, mit csinálnak gyermekei online, kivel beszélgetnek vagy épp milyen oldalakat látogatnak
   , kinek milyen információkat adnak, melyek révén lehetősége nyílik
   jobban felkészíteni őket arra, hogy mi helyes, és mi nem az).
* Házasi megfigyelés.
* Alkalmazott-megfigyelés.


Mely operációs rendszereken használható az All In One Keylogger?

Az All In One Keylogger minden indokolható 32, és 64 bites Windows-rendszeren fut, mint a Windows 2000, a Windows XP, a Windows Vista, a Windows 7, a Windows 8, a Windows 8.1, Windows 10 és Windows 11 operációs rendszereken.


Mennyire működik láthatatlanul a keylogger?

Az All In One Keylogger igen nehéz felderíteni.
Beállítható, hogy ne jelenjen meg a Vezérlőpult Programok almenüjében, a Programok telepítése és Eltávolítása listán, a Start menüben sem a Tálcán.
Teljesen észrevétlenül fut a Windows 98, a Windows 2000, a Windows XP,a Windows Vista, a Windows 7, a Windows 8, Windows 8.1, Windows 10 és Windows 11 operációs rendszerek Feladatkezelőjében


Telepítettem a keyloggert, de az ikonja látható a tálcán található óra mellett. Hogyan rejthető el a keylogger innen?

Egyszerű, csak nyissa meg a keyloggert és pipálja ki a "Program elrejtése a tálcáról" rubrikát a keylogger Általános beállítások képernyőn.
Miután elrejti az ikont a keyloggert a Keylogger-jelszó bármely kívánt alkalmazásba történő begépelésével nyithatja meg.


Hogyan fokozható a Keylogger rejtettségének mértéke?

* E beállítások többsége alapértelmezett.

1) Győződjön meg róla, hogy a Keylogger legfrissebb verzióját használja.
2) Az Általános beállítások képernyőn pipálja ki a Bejegyzés elrejtése a Windows Indítás listájáról rubrikát.
3) Az Általános beállítások képernyőn pipálja ki a Program mappájának elrejtése rubrikát.
4) Az Általános beállítások képernyőn pipálja ki a Program-részlet elrejtése a Feladatkezelőből rubrikát.
5) Az Általános beállítások képernyőn pipálja ki a A program ikonjának elrejtése az Értesítési területről rubrikát, hogy az óra melletti területről elrejtse.
6) Az Általános beállítások képernyőn nyomja meg a Súgó fájl elrejtése gombot.
7) Az Általános beállítások képernyőn nyomja meg a Ikonok és bejegyzések eltávolítása a Start menüből és a Programok listából gombot.
8) Ne zárja be a keyloggert, csak használja az "Elrejtés" opciót (a keylogger működés közben a leghatékonyabb).

* A legtöbb felsorolt alapértelmezett beállítás.


Hogyan kapcsolható ki az All In One Keylogger Láthatatlan-módból?

Mindössze annyit kell tennie, hogy valamelyik alkalmazásba (Word, Jegyzettömb, Explorer, Asztal) beírja jelszavát, és a keylogger fő ablaka megjelenik.


Beírtam a jelszavam a Jegyzettömbbe, de a keylogger még mindig láthatatlan. Mit tegyek?

Ellenőrizze, hogy a billentyűzet nyelvi beállítása megegyezik-e azzal, amelyet a keylogger-jelszó megadásakor első helyen tudott, és próbálja újra beírni a keylogger jelszavát a Jegyzettömbbe.
Amennyiben ennek eredményeképp nem jelenik meg a keylogger fő képernyője indítsa újra számítógépét, majd azután próbálja előhívni a gyorsgombbal vagy a jelszóval.
Amennyiben a gyorsgomb nem működik, próbálja meg újratelepíteni a keyloggert.
Ezután próbálja megadni jelszavát.


A "Kilépés" gombra kattintottam az "Elrejtés" helyett, és most nem akar megjelenni a keylogger, amikor begépelem a jelszavam. Mit tegyek?

Amennyiben megnyomta a "Kilépés" gombot, akkor bezárta a keylogger és az nem fog megjelenni
, amikor beírja a jelszavát, amíg el nem indítja azt.
3 módja van a keylogger elindításának:
1) Indítsa újra számítógépét, a program a rendszerindulással együtt indul (hacsak Ön külön ellenkezőképpen állította be).
2) Lépjen be abba a mappába, amelyikbe telepítette a programo és nyomjon a .exe kiterjesztésű fájlra. Majd gépelje be keylogger-jelszavát.
3) Amennyiben nem tudja, mely mappába telepítette a programot, akkor telepítse újra a keyloggert. A telepítő elindítja az Ön számára.

Amennyiben továbbra is problémába ütközik, keressen meg bennünket.


Valami gond van a keyloggerrel, nem működik rendesen, mit tegyek?

Próbálja eltávolítani majd újratelepíteni a keylogger legújabb verzióját.
Amennyiben továbbra is problémába ütközik, keressen meg bennünket.


A keylogger képes billentyűleütéseket, mint például jelszavakat naplózni? Hol tudom megtekinteni a begépelt jelszavakat?

Természetesen.
A keylogger mindennemű gépelt tartalmat rögzít.
A billentyűleütéseket azok gépelésének helye szerint rendezve találja a Szöveges Naplóban.
Csak nyissa meg a keylogger Napló Megjelenítőt, nyomja meg a "Szöveges Napló megtekintése" opciót és ezután nyomja meg a
"Szűrje az üres sorokat" opciót, hogy eltávolítsa valamennyi billentyűleütést nem tartalmazó bejegyzést.
Ezután csak kattintson minden egyes sorra külön-külön, hogy megtekinthesse az azokhoz tartozó billentyűleütéseket.
(Ezután kattintson a HTML-jelentés generálása opcióra, hogy jobb képet kapjon a naplóról).
Több információ arról, hogy Hogyan találjuk meg a begépelt jelszavakat here található.


Küld-e adatokat az All In One Keylogger a számítógépemről?

Nem!
Az All In One Keylogger semmilyen körülmények közt sem kísérel meg csatlakozni az internethez, hacsak Ön be nem állítja, hogy naplóit FTP- vagy email-protokollokon keresztül továbbítsa. Ez esetben a keylogger az Ön által megadott emailcímre vagy FTP-szerverre továbbítja naplóit.


Elfelejtettem a keylogger-jelszavam, így nem tudom megnyitni a Napló Megjelenítőt, hogy megnézhessem a naplókat. Képesek vagytok ti valahogy a Relytec-nél megnyitni a naplóim a számítógépemen, és elküldeni nekem?

Nem!
A naplók helyileg vannak tárolva rejtett mappákban számítógépén.
Mi nem rendelkezünk távoli eléréssel vagy bármilyen más hozzáféréssel ezekhez a naplófájlokhoz.
Mi nem rendelkezünk távoli eléréssel vagy bármilyen más hozzáféréssel az Ön keyloggere beállításaihoz.
Mi nem rendelkezünk távoli eléréssel vagy bármilyen más hozzáféréssel az Ön számítógépéhez.


Nem tudom mi az az SMTP. Mit tegyek?

1) Erről tájékoztatást kérhet az Ön internet szolgáltatójától.
2) A legtöbb SMTP-cím a következőképp néz ki:
SMTP.your-isp-name.com or MAIL.your-isp-name.com
(például: sbcglobal.net SMTP-je: smtp.sbcglobal.net).
Ennek megfelelően megpróbálhatja hozzáadni az SMTP. vagy a MAIL. előtagot a internetszolgáltatójától kapott felhasználói név (ISP) elé majd megnyomni
a "Teszt-üzenet küldése" gombot, hogy kap-e visszaigazolást a sikeres beállításról.
A Google-vel szintén megpróbálhatja megkeresni az: SMTP + az-Ön-ISP-neve
3) (ISP-nevet).
Amennyiben sem az 1. sem a 2. lehetőség nem segített, nyissa meg a keyloggert és menjen az email menüpontba,
írja be a domain-nevet (például: gmail.com vagy sbcglobal.net),
az SMTP-mezőbe, és nyomja meg a "Keresés" gombot
az All In One Keylogger megpróbálja megtalálni a megfelelő SMTP-szervert annak a megadott ISP-domain-hez.
Például ha begápeli, hogy gmail.com az SMTP-mezőbe, és megnyomja a "Keresés" gombot, a Gmail SMTP-címét (smtp.gmail.com) beilleszti a program a megfelelő mezőbe.
(Először javasoljuk az 1. és a 2. opciót megpróbálnia, mivel ez utóbbi nem mindig képes a legmegfelelőbb adatokkal szolgálni.)Be tudom állítani a keyloggert, hogy olvassa ki az alapértelmezett email-beállításaim az Outlookból?

Igen!
Lépj be az email almenübe és kattints a "Kiolvasás" gombra
(a felhasználóneved és a jelszavad nem olvassa ki).


Már rendelkezem SMTP-fiókkal, és most?

Válaszd ki az email szekciót, és add meg az alábbi információkat:
Emailcím - A cél emailcím (erre az emailcímre továbbítja a program a naplót).
Használhatja a saját emailfiókját, de akár nyithat egy ingyenes újat a Gmail, a Yahoo, a Live, a GMX, az AOL stb. oldalakon.
SMTP-szerver - használhatja a sajátját, de akár választhat a számtalan ingyenes SMTP-levél szolgáltatás közül az interneten.
Amennyiben az SMTP-je hitelesítést igényel, úgy adja meg a bejelentkezési nevét és jelszavát.


Megpróbáltam aktiválni az email-küldő opciót, de minden alkalommal, amikor a "Tesztüzenet Küldése" opcióra kattintok, azt a választ kaptam, hogy "Sikertelen üzenetküldés". Miért?

Ennek számos oka lehet.
A leggyakrabban:
1) a tűzfala blokkolja (próbálja kikapcsolni a Teszt elvégzése erejéig, hogy ez-e a probléma).
2) Az Ön által használt SMTP hibás.
Megpróbálhatja használni az internet szolgáltatói SMTP-t (ISP SMTP).
Amennyiben nem ismeri az ISP SMTP címet, úgy javasolt a szolgáltatójánál érdeklődnie erről, vagy megkereshet bennünket hogy megtaláljuk a szogáltatója SMTP-jét.

Ha nem tudja használni az ISP SMTP-t, bármikor nyithat egy ingyenes SMTP-fiókot a Gmail, a Yahoo, a Live, a GMX vagy az AOL stb. oldalakon
és beállíthatja a keyloggert, hogy továbbítsa a naplókat ezen SMTP-fiókot használva arra az emailcímre, amelyik kívánja.
3) Az Ön elérése routeren keresztül valósul meg (gyakran Otthoni hálózatban) ez esetben szükséges lehet továbbítani a (nyitott) 25-ös porton keresztül.
(A 25-ös port SMTP port)
4) Az Ön internetszolgáltatója blokkolja a 25-ös port használatát, ez esetben próbálja az 587-es portot használni.


Ha az előbbiek nem oldják meg a problémát vagy az internetszolgáltatója blokkolja a 25-ös portot, lehetősége van az FTP-szolgáltatást használni.
* Egy FTP-szerver hasonló egy távoli elérésű háttértárhoz, amit bármikor elérhet az Ön által megadott felhasználónevével és jelszavával.
Amikor FTP-kapcsolatot használ, a keylogger a naplókat erre a távoli szerverre tölti fel.
A szervert felhasználó nevével és jelszavával érheti el, ahonnan letöltheti a naplókat
háttértárolójára.


A teszt email/FTP sikeres volt, még a visszaigazoló emailt/fájlt is megkaptam, de nem kaptam semmilyen naplót. Miért?

Ennek számos oka lehet.
A leggyakrabban:
1) Számítógépe nem csatlakozik az internethez.
2) A keylogger nem fut.
3) A keylogger "Nincs naplózás" állapotban van
    [ha keylogger állapota (Általános Beállítások menü) "Nincs naplózás" ez idő alatt nem készülnek naplók].
4) Nincsenek naplók (A keylogger nem küld emailt, ha nincsenek naplók).
5) A Windows felhasználói neve szerepel a "Az alábbi fiókokat ne naplózza" listán a kivételek almenüben.
6) A keyloggert a naplózás során rögzített képernyőképek továbbítására állította Ön be. (A képernyőképek fájljai igen nagy méretűek lehetnek, a keyloggernek ez
    órák, sőt napok kérdése lehet az Ön internete sávszélessége függvényében).
    Amennyiben erről van szó, jelölje ki a 'Ne továbbítson képernyőképeket' rubrikát, majd ezután indítsa újra számítógépét, hogy a keylogger
    befejezze a jelenlegi továbbítást.
7) Kisebb naplózási mérethatárt adott meg, mint a naplók mérete.
8) A naplók a spam (levélszemét) mappájába kerültek email-fiókjában -- ellenőrizze ott is.
9) A küldések időközei kisebb, mint amennyi ideje a keylogger fut.

Tipp: amennyiben nem érkeznek email-címére meg naplói, és a fentebbiek nem segítettek, miután ellenőrizte, hogy a "Teszt Email" sikeresen kézbesült, állítsa be a keyloggert, hogy percenként továbbítsa a naplókat.
Amennyiben úgy látja, hogy megfelelően működik, állítsa át a kívánt küldési időintervallumra.
(Még egyszer, győződjön meg, hogy NEM állította be a programot, hogy a képernyőképeket is továbbítsa)


Rendszergazda vagyok, és több számítógépre kellene telepíteni a keylogger monitoring-alkalmazásuk. Kínálnak egy kattintásos konstrukciókat/előre beállított keylogger telepítési funkciót?

Kérjük, keressen fel bennünket a részletekért.


Bele tudnak nézni mások a naplókba?

Nem.
A naplók titkosítottak.
Csak a Napló Megjelenítővel tudja megnyitni, ahhoz hogy ezt megtegye meg kell tudnia adni a jelszót.


Az All In One Keylogger képes tárolni a webcímeket, amelyeket a felhasználók meglátogatnak?

Igen, az All In One Keylogger naplózza a látogatott weboldalak URL-címét beleértve linkeket.


Az All In One Keylogger képes naplózni az ICQ-beszélgetéseket, és a csetszobákban folytatott beszélgetéseket?

Igen, az All In One Keylogger minden billentyűleütést monitoroz az adott számítógépen, és menti azokat a Szöveges Naplóba.
Ha a "kétirányú cset/IM rögzítés" lehetőséget kijelölte (a 3.1-es verzióban hozzáadva a Szöveges Beállítások menüben), a keylogger létrehoz egy új napló típust, a Cset Naplót, és minden támogatott azonnali üzenetküldő kliensben leütött billentyűt rögzít* és minden azonnali üzenetküldőben megvalósított billentyűleütést, amit a csetbeszélgetés másik fele valósított meg az Cset Naplóba.

Ha kikapcsolja ezt a funkciót vagy nem támogatott cset-klienst használ, minden a leütést, amit a csetkliensbe a monitorozott számítógépen valósítottak meg a Szöveges Naplóban lehet megtalálni.
A beszélgetés másik résztvevőjének üzenetei csak a Vizuális Naplóban (képernyőképek) jelenik meg.

* Támogatott azonnali üzenetküldő kliensek: Window Messenger, Windows Live Messenger, ICQ6/ICQ-Live, Yahoo Messenger, QIP, Miranda, Skype és AIM6.


Lehet más, az adott hálózatba kötött számítógépeket monitorozni?

Igen. Ezt úgy teheti meg, hogy valamennyi monitorozni kívánt számítógépre telepíti a keyloggert.
Két lehetősége van, hogy megtekintse, megkapja a monitorozot számítógépről a naplókat:
1. Opció:
Használja a "Naplók küldése LAN-on keresztül" opciót a keylogger LAN almenüjében, hogy beállítsa a keyloggert, hogy másolja a Napló-mappát LAN-kapcsolaton keresztül egy megosztott mappába a számítógépén.


2. Opció:
Az Ön számítógépéről nyissa meg a Keylogger Napló Megjelenítőt és kattintson a "Távoli Napló Megtekintése" opcióra
és böngéssze a kívánt számítógép Napló-mappáját.
Ha nem látja a Napló-mappát, be kell állítania, hogy megosztott mappa legyen az.
(A Napló-mappát a Keylogger Karbantartás menüjében találja meg).
Tehát, amennyiben a monitorozott számítógép Napló-mappájának megosztására van szüksége:
lépjen be a Monitorozott számítógép almenüben és
1) nyissa meg a keyloggert és ellenőrizze, a Keylogger Karbantartás képernyőn, hová menti a keylogger a naplókat.
2) A keylogger Általános Beállítások képernyőjén kapcsolja ki a "Mappa elrejtése" funkciót, így láthatja a
    Napló-mappát, hogy megossza azt. [A művelet végén újra elrejtheti azt (4. lépés)].
3) Lépjen be a Napló-mappába, melynek elérési útját a karbantartási képernyőn talál, és állítsa át megosztottra azt.
    (Jobb kattintás a mappára->Opciók->Megosztás fül->majd itt engedélyezze a mappa megosztását a
    "Megértettem a kockázatot..." opciót és jelölje ki a 2 további rubrikát, amely a megosztáshoz kapcsolódik).
4) Kapcsolja be a "Mappa elrejtése" funkciót ismét a keylogger Általános Beállítások képernyőjén, hogy elrejtse újra a mappát.
    (Az 1-4. lépést egyszer szükséges végrehajtania)
5) A másik számítógépen (amelyen látni kívánja a naplókat), nyissa meg a Napló Megjelenítőt, nyomja meg a
    "Távoli Napló Megtekintése" opciót, hogy hozzáférjen annak a számítógépnek a megosztott Napló-mappájához.
    (Hálózati helyek->Teljes hálózat->Microsoft Windows Hálózat->Megosztott mappa kiválasztása).

Szükséges lehet tűzfala megfelelő beállítása, hogy biztosítsa a megosztást. Ezen felül esetleg az is szükséges lehet, hogy egy új Windows-fiókot hozzon létre a monitorozott számítógépen, amelynek azonos Felhasználói neve és jelszava van, mint ami a másik számítógépen van).
(A két számítógépre telepített Windows operációs rendszereken múlik ennek szükségessége.
Ilyen módon ellenőrzi -- bizonyos típusok esetében -- hogy jogosult-e Ön hozzáférni a másik számítógép megosztott mappájához hálózatában).
Például, ha rendelkezik egy "AAA" nevű felhasználói fiókkal, melyhez a "BBB" jelszó tartozik a számítógépek eggyikén, akkor
szükséges lehet egy ugyanolyan "AAA" nevű új Windows felhasználói fiók létrehozása ugyanazzal a "BBB" jelszóval a másik számítógépen és újra végrehajtani az 5. lépést erről az új fiókról.

Fontos, hogy ehhez egynél több licensz megvásárlása szükséges. (számítógépenként 1 licensz)


Tudom törölni a naplófájlokat?

Igen, a Napló Megjelenítővel törölheti a különböző típusú meghatározott dátumú naplókat (billentyűleütések, képernyőképek, mikrofonhangok és webnapló) kiválasztva egy bizonyosat a "Kiválasztott Dátum törlése" opcióból.
Ezen felül akár az adott dátumhoz tartozó összes naplót is törölheti a "Törölje a teljes Naplót" opciót.


Véletlenül töröltem a naplókat. Van mód azok helyreállítására?

Sajnos nincs.


Hogyan készíthetek biztonsági másolatot a naplókról?

1. Opció:
Egyszerűen csak írja ki a Napló-mappát egy CD-re vagy másolja egy USB-kulcsra, másik partícióra vagy meghajtóra.
A Napló-mappa elérési útját a Keylogger Karbantartás képernyőjén.
Itt ki kell kapcsolni a "Mappa elrejtése" opciót az Általános Beállítások képernyőn, hogy hozzáférjen a Napló-mappához.
(Ne feledje újra bekapcsolni a Mappa elrejtése opciót, amikor befejezte a biztonsági másolat készítését)

Ha CD-re kíván biztonsági másolatot készíteni
a) meg kell nyomnia a Naplózás leállítása opciót ezt megelőzően;
    (ne feledje újra bekapcsolni a Naplózás indítása opciót, amikor befejezte a biztonsági másolat készítését)
b) győződjön meg róla, hogy a CD-író szoftvere nincs beállítva az írt adatok törlésére;
c) és hogy a CD mérete nagyobb, mint az arra kiírandó Napló-mappa mérete.


Ezután megtekintheti a naplókat a keylogger Napló Megjelenítővel.
Napló Megjelenítő->Távoli Napló Megjelenítése, itt válassza ki a mappa másolatát.

2. Opció:
Amennyiben titkosítatlan formában kíván biztonsági másolatot készíteni a naplókról, használja az egyes exportálási funkcióit a keylogger Megjelenítési Naplójának, hogy kimentse a kívánt naplókat.


Miért láthatóak a következő karakterek a naplóban: "{<-}"?

A {<-} karakterek a naplóban a backspace-billentyűt reprezentálják.
Például, ha a következőt látja: "Hogy vagx {<-}gy" akkor az "x" betűt törölték, és a következőképp kell olvasni:
"Hogy vagy".
Ha azt látja: "Hogy vayg{<-}{<-}agy you" akkor az "y" és a "g" betűt törölték, és a következőképp kell olvasni: "Hogy vagy".


Ellenőriztem a Kép-naplót a Yahoo és a Runescape jelszavaim miatt, de csak az alábbi karakterekként jelennek meg: "*********". Hogyan tudom megtekinteni a tényleges jelszavakat?

A jelszavakat a Szöveges naplóban tudja ténylegesen megtekinteni, nem a Vizuális naplóban.
A keylogger rögzíti, amit billentyűznek.
Ha meglátogatja a Yahoo-t és BEÍRJA jelszavát, a keylogger rögzíteni fogja.

Ezután azt a Szöveges naplóban találhatja meg.
1) Nyissa meg a "Napló Megjelenítőt".
2) Kattintson a Szöveges napló megjelenítése opcióra.
3) Kattintson az Üres sorok elrejtése opcióra, hogy a leütéseket nem tartalmazó ablakokat eltűntesse.
4) Keressen a "yahoo" szóra a megjelenítő keresőjében, a majd keresse meg a sort, amely tartalmazza
a jelszót. (Jobb bepillantás érdekében kattintson a HTML-napló készítése opcióra.)

A Webes naplóban ezen felül további kívánt oldalakra kereshet (mint a Yahoo) majd
a sor keltezését alapul véve, hogy rájuk keressen a szöveges naplóban vagy egyszerűen kiválassza azt a webes bejegyzést
majd rákattinthat a "Ugrás a Szöveges naplóhoz" opcióra.
(Amennyiben nem látja a billentyűleütéseket vagy bejegyzések, amelyeket a keylogger kijelölt ellenőrizze néhány ez a sor fölött vagy alatt a sorokat).

Egy másik lehetőség, hogy a Vizuális naplóból az "Ugrás a szöveges naplóhoz" opciót választja a megjelenítő baloldali menüjében, amikor a képernyőképeken jelszó karaktereit rejtő
csillagok látszanak (amikor így tesz, a keylogger megjeleníti a Szöveges bejegyzést, amely az adott Vizuális napló keltezésének megfelel).
(Amennyiben nem látja a billentyűleütéseket vagy bejegyzések, amelyeket a keylogger kijelölt ellenőrizze néhány ez a sor fölött vagy alatt a sorokat).


Az angoltól eltérő nyelven írok a számítógépemen (esetemben hollandul). Miért látom a Szöveges Naplóban az alábbi karaktereket: "?????????" a tényleges leütéseim helyett?

Kérjük, győződjön meg róla, hogy a nem-unicode alapú program beállításhoz tartozó legördülő listából a saját nyelvének megfelelőt állította be -- az Ön esetében a hollandot.

Windows XP, 2000, 2003 operációs rendszerek esetében:
1) Kattintson a Start menü->a Vezérlőpult->a Terület és nyelv opciók ikonjaira->Ugrás a legutóbbi fülre (Részletes).
2) Itt a nem-unicode legördülő listából válassza ki nyelvét -- az Ön esetében a hollandot.
3) Kattintson az OK-ra és indítsa újra számítógépét a számítógép figyelmeztetésének megfelelően.


Windows Vista, Windows 7/8/10 operációs rendszerek esetében:
1) Kattintson a Start menü ikonjára és gépelje be, hogy Terület a Start "Keresés programokban és fájlokban" feliratú szövegdobozba.
2) Látni fogja, a "Területi és nyelvi beállítások" opciót a programlistában. Kattintson rá, hogy megnyissa azt!
3) Az újonnan megjelenő párbeszédablakban kattintson az Adminisztrátor fülre, itt kattintson a "A helyi rendszer kiválasztása" gombra. [Itt el kell fogadnia az azonnali felszanálói fiók vezérlést (UAC) szükség esetén].
4) Ekkora egy újabb párbeszéd ablak jelenik meg. Kattintson a "A helyi rendszer" opcióra a legördülő listából, és válassz ki a megfelelő nyelvet -- az Ön esetében a hollandot.
5) Kattintson az OK-ra és indítsa újra számítógépét a számítógép figyelmeztetésének megfelelően.


Lejátszottam egy videót a Windows Media Player-ben, de a rögzített képernyőképek nem tartalmazzák a videót, kizárólag a lejátszót fekete képpel. Van olyan beállítás, amivel a ténylegesen lejátszott tartalmat rögzíthetem?

Igen!

RealPlayer esetében:
Indítsa el a RealPlayert. Kattintson a Nézet menü Tulajdonságok almenüjére; kattintson a Teljesítmény fülre és kapcsolja ki az "Optimalizált videó-megjelenítés használata" funkciót a megfelelő rubrika kijelölésének megszűntetésével. Kattintson az OK-re és indítsa újra a RealPlayert.

Windows Media Player esetében:
Indítsa el a Windows Media Playert. Kattintson az Eszközök menüre (vagy nyomja meg az Alt+T billentyűket, ha nem látja a Windows Media Player Eszközök menüjét) -> Opciók -> kattintson a Teljesítmény fülre -> itt váltsa át a Hardware-es teljesítmény növelés csúszkát "Ki" állapotba majd indítsa újra a Windows Media Playert.

Media Player Classic esetében:
Indítsa el a Media Player Classic alkalmazást. Kattintson a Nézet menüre (vagy nyomja meg az Alt+V billentyűket, ha nem látja a Media Player Classic menüsorát) -> Opciók -> Kimenet (a Lejátszás opció alatt) -> a DirectShow Video alatt válassza a VMR9 opciót. Kattintson az OK-ra és indítsa újra a Media Player Classic.

GOM Player esetében:
Indítsa el a GOM Playert. Kattintson a jobb egérgombbal és válassza a Tulajdonságok fület (vagy nyomja meg az F5-öt) -> kattintson a Videó opcióra (bal oldali menü) -> Video fül az ablak jobb alsó sarkában, változtassa a "Kimenet típusát" a legördülő listából a VMR9 értékre. Zárja be és indítsa újra a GOM Playert.

VLC Player esetében:
Indítsa el a VLC Playert -> Kattintson az Eszközök menüre a VLC menüsorában -> válassza a Tulajdonságok almenüt -> az új ablakban, ami megjelenik, kattintson a bal oldalon található 'Video' gombra -> az ablak jobb oldalán a 'megjelenés' rubrikában változtassa a "Kimenet" legördülő lista értékét 'Windows GDI video kimenetre'. Kattintson a mentés gombra és indítsa újra a VLC Playert.


Lehetséges egy több felhasználós számítógép monitorozása?

Igen! Csak győződjön meg róla, hogy az "Indulás a rendszerrel" opció ki van jelölve, hogy a keylogger az összes felhasználót monitorozni kezdi.


A keylogger kizárólag a Windows-fiókom monitorozza. Hogyan tudom az összes fiókom naplózni?

Győződjön meg róla, hogy a legújabb verzió van telepítve a számítógépen.
Ha nem, távolítsa el a program jelenlegi verzióját, indítsa újra számítógépét, töltse le a legújabb verziót oldalunkról
és telepítse újra az Adminisztrátori fiókjában.
Miután újratelepítette futtassa a keyloggert legalább egy alkalommal az Adminisztrátori fiókjában és ellenőrizze, hogy a
"Rendszerindulással indul" opciót kijelöli.

Amennyiben ez nem segít, lépjen be abba a felhasználói fiókba, amelyet nem naplóz a keylogger, és erről a fiókról
nyissa meg a keyloggert, majd jelölje ki a "Rendszerindulással indul" opciót.
Ezután nyissa meg a Napló Megjelenítőt, és ellenőrizze, hogy ez megoldott-e a problémát.
(Olykor "Rendszerindulással indul" rubrika újbóli kijelölése megoldja a problémát)
Ha ezen előbbiek egyike sem segít, indítsa újra a számítógépet.
Kérjük, ne feledje, hogy a keyloggert mindenképpen az Adminisztrátori fiók használatával, és olyan mappába kell telepítenie, melybe más felhasználóknak
nincs hozzáférése, például a "Program files" mappába.
Ha például az Asztalára telepítette, más felhasználók nem fogják tudni betölteni a keyloggert,
hacsak nincs nekik is hozzáférésük ahhoz a mappához.


Be tudom állítani a keyloggert, hogy a fiam Windows-os felhasználói fiókját naplózza az enyém helyett?

Igen! Lépjen a Kivételek almenübe és állítsa be a Windows felhasználói fiókját a
"Az alábbi fiókokat ne naplózza" listában.


Meg tudom előzni nem kívánt szoftverek betöltését a keyloggerrel?

Igen! Lépjen a Kivételek almenübe és adja meg a nem kívánt szoftverek címét a
"Próbálja megelőzni az alábbi programok elindulását" listában.

A kívánt alkalmazások címét a keylogger Napló Megjelenítőjében megtalálja.
Csak kattintson az alkalmazásra, és a címe megjelenik a Szöveges naplóban.


Blokkolható a nem kívánt weboldalakhoz való hozzáférés a keyloggerrel?

Igen! Lépjen a Kivételek almenübe és adja meg a nem kívánt oldalak URL-címét, vagy annak részét az "Alábbi webhelyek blokkolása" listában


Windows Vistával rendelkezem. Bár rendszergazda-fiókom van, jogosultság hiányában nem tudom a keylogger néhány beállítását módosítani. Mit tegyek?

Annak ellenére, hogy Adminisztrátori fiókkal rendelkezik, a Windows Vista operációs rendszer, mialatt az UAC (User Account Control=Felhasználói Fiók Vezérlő) be van kapcsolva,
a legtöbb programot, köztük a keyloggert is, korlátozott jogosultságokkal futtatja.
Más keyloggerekkel szemben, a miénknek nincs szüksége az adott, korlátozott jogosultságokon túl továbbiakra, hogy működjön, de van néhány beállítás, amit a keylogger nem képes így megváltoztatni anélkül, hogy adminisztrátori jogosultságokkal futtatnák.
Ezekben az esetekben két lehetősége van, hogy jelezze a Vista felé, hogy a keyloggert adminisztrátori jogokkal futtassa:
1. Opció: Zárja be a keyloggert majd lépjen be a mappába, amelybe telepítette a programot, a jobb egérgombbal kattintson a keylogger fájlra, és válassza a "Futtatás adminisztrátorként" opciót.
2. Opció: Zárja be a keyloggert és telepítse újra. A telepítő Adminisztrátori jogokkal futta a keyloggert.
Továbbá ismert egy harmadik lehetőség is, amellyel teljesen kikapcsolható a Windows Vista UAC-je.
Itt lépésről lépésre elolvashatja, mit kell tennie ahhoz, hogy teljesen kikapcsolhassa azt:
a) Nyissa meg a Vezérlőpultot.
b) A Felhasználói fiókok és Család menüben kattintson a "Felhasználói fiók hozzáadása vagy törlése" opcióra.
c) Kattintson az egyik felhasználói fiókra.
d) A felhasználói fiókon belül kattintson az "Ugrás a Felhasználói fiók főoldalára" linkre.
e) A "Módosítsa felhasználói fiókja beállításait" menüben kattintson a "Biztonsági beállítások módosítása" linkre.
f) A "Módosítsa a Felhasználi Fiók Felügyelet (UAC) beállítását, hogy biztonságosabbá tegye számítógépét" opcióra, majd szüntesse meg a "Felhasználói Fiók Felügyelet (UAC), hogy megóvhassa számítógépét" rubrika kijelölését. Ezután kattintson az OK gombra.
g) A számítógép ezután kéri, hogy indítsa újra számítógépét.
(Hogy később újra bekapcsolhassa az UAC-szolgáltatást, csak jelölje ki a "g" lépésben nevezett rubrikát és indítsa újra számítógépét).


Miután bekapcsolom az "Áttetsző ablakok rögzítése" opciót, az egérmutatóm villan egyet minden alkalommal, amikor a keylogger képernyőképet készít. Hogyan lehet ezt megakadályozni?

Ha ezt az opciót beállítja, és régi videokártyával rendelkezik, az egérkurzor elkezdhet villogni, amit minden alkalommal megismétel, amikor a keylogger képernyőképet rögzít.
Ha ezt tapasztalja, mindössze annyit kell tennie, hogy a Hardware-es Gyorsítás beállítását "Teljesre" állítja át.
Hogy ezt megtegye:
Kattintson a Start menüre, majd Vezérlőpult->Megjelenítés->Beállítások fül->Speciális beállítások gomb->Probléma elhárítása fül.
Vagy a jobb egérgombbal kattintson az Asztalra majd Tulajdonságok->Személyre szabás->Képernyő->Beállítások fül->Speciális beállítások->Probléma elhárítás fül.
Ritka esetekben a problémát megoldhatja, ha a Hardware-es Gyorsítás csúszkát "Nincs" állapotba váltjuk.


Rendszergazda vagyok, és több számítógépre kellene fel a keylogger monitoring-alkalmazásuk. Kínálnak egy kattintásos konstrukciókat/előre beállított keylogger telepítési funkciót?

Kérjük, keressen fel bennünket a részletekért


Van bármilyen korlátozás a termékük használata, vagy telepítése vonatkozásában?

Programunk KIZÁRÓLAG rendszer adminisztrátorok, számítógép tulajdonosok számára készült. Programunk telepítésével igazolja, hogy vagy tulajdonosa a számítógépnek, vagy annak tulajdonosa hozzájárulását adta, hogy telepítse azt a számítógépre.
Semmilyen körülmények között sem lehet termékünk olyan számítógépre telepíteni, amely nyilvános használatra szánt, vagy amelyre vonatkozóan a számítógép tulajdonosa nem adta kifejezet hozzájárulását.
Kötelessége tájékoztatni mindenkit, akit megfigyelni kíván arról, hogy az Internet és a számítógép-használata megfigyelés, és archiválás tárgya.
Ezen feltételek teljesítésének mulasztása a program szerződési feltételeit sértik és helyi, állami vagy szövetségi jogokat sérthet.


Lehet táveléréssel telepíteni a szoftverük egy olyan számítógépre, amelyhez nincs fizikai hozzáférésem?

Nem.
Önnek fizikai hozzáféréssel kell rendelkezni a számítógéphez, melyre telepíteni kívánja termékünk.
Semmilyen körülmények között sem lehet termékünk olyan számítógépre telepíteni, amely nyilvános használatra szánt, vagy amelyre vonatkozóan a számítógép tulajdonosa nem adta kifejezet hozzájárulását.
Ezen feltételek teljesítésének mulasztása a program szerződési feltételeit sértik és helyi, állami vagy szövetségi jogokat sérthet.


Eltávolítható a keylogger a számítógépről?

Nem.
A keyloggert nem lehet eltávolítani, amikor fut.
Ha beállítja, hogy a rendszerindulással induljon (alapértelmezett beállítás), csak akkor fogja tudni eltávolítani a keyloggert, miután bezárta; hogy ezt megtegye, nincs más tenni valója, mint ismerni a jelszót, hogy a főképernyőbe lépjen.

Az eltávolításhoz ismét a jelszó megadására kéri a keylogger.


Hogyan távolítsam el a keyloggert?

Először is jelentkezzen ki minden más Windows-fiókból, majd
nyissa meg a keyloggert és kattintson az eltávolítás opcióra, melyet a keylogger bal oldali menüjében talál és kövesse az instrukciókat.

Az eltávolításhoz ismét a jelszó megadására kéri a keylogger.


Van bármiféle korlátozás a próbaverzióra vonatkozóan?

Nincs. A próba verzió 7 napig ingyenes és teljes funkcionalitású.


Mi történik, ha a próbaverzió lejár? Fogok értesítést kapni mondjuk egy felugróablak formájába, hogy vásároljam meg a programot?

Semmilyen felugró ablakkal nem jelenik meg számítógépén.
Amikor a próba időszak lejár, a keylogger befejezi a naplózást.
(Ilyenkor is módja lesz azt előhívni jelszavával vagy a gyorsgombbal, hogy megadhassa a regisztrációs kulcsot vagy eltávolítani az alkalmazást).


A keylogger ingyenes próbaverzió lejárt. Ha fizetek érte, el tudom majd olvasni a régebbi naplókat is?

A regisztrációs kulcs megvásárlása, és megadása után újra láthatja a 7 napos próba verzió során készített naplókat ugyanolyan módon, mintahogyan azt a próba időszak során láthatta. Azonban a naplók a keylogger próba időszakának lejártától számítva mindaddig, míg meg nem adja a regisztrációs kulcsot nem kerülnek mentésre, és azokat nem fogja tudni később visszatekinteni. Ezért is javasoljuk, hogy vásárolja meg a keyloggert, mielőtt próba időszaka lejárna.


A keylogger ingyenes próbaverzió lejárt, emiatt eltávolítottam. Amikor rákérdezett a szoftver, hogy meg akarom-e tartani a naplókat, "Megtartás" gombra kattintottam. Hol vannak ezek a naplók tárolva, és hogyan tudom őket meg tekinteni az eltávolítást követően?

A régi naplók a keylogger telepítési mappájában találhatók. Mind titkosítottan mentett. Azokat kizárólag a Keylogger Napló Megjelenítővel tudja megtekinteni.
Ha nem törli őket, a vásárlást követően meg tudja azokat tekinteni (miután megadta a regisztrációs kulcsot) ugyanolyan módon, mintahogyan azt a próba időszak során láthatta.


Miért vegyek licenszet?

Azért szükséges, mert így tudja az All In One Keyloggert számítógépén időbeli korlátok nélkül használni.
Ha egynél több számítógépre is fel kívánja telepíteni az All In One Keyloggert, minden számítógépre külön-külön licenszre lesz szükség, hogy íly módon telepítse azokat.


A keylogger a fiam számítógépére lesz telepítve, be szeretném állítani, hogy küldje a naplókat emailben egy másik számítógépre, hogy azon tekintsem azt meg. Külön licenszt kell vásárolnom azért is, hogy megtekinthessem az így kapott naplókat?

Ha másik számítógépen kívánja megtekinteni a naplókat, mint amelyre a szoftvert telepítette, beállíthatja a keyloggert, hogy HTML-formátumban küldje a Szöveges-, Webes- és Cset-naplókat Önnek.
Ebben az esetben nem lesz szüksége a Napló Megjelenítőre a megtekintésre használt számítógépen, micel azokat a webböngészőjében megnézheti (csak kattintson kétszer ezekre a HTML-naplófájlokra, amelyeket kap, hogy megnyissa őket).
A Vizuális naplókat illetően, egy külön eszközt tudunk biztosítani az Ön számára, hogy kicsomagolja a Vizuális naplókat a titkosított naplófájlokból.
Ezt az eszközt (felár nélkül) küldjük el mindazon ügyfeleinnek, akik megvásárolták az All In One Keyloggert azok külön kérésére.
Így nem lesz szükség arra, hogy külön licenszt vásároljon a megtekintésre használt számítógépen.

Amennyiben még így is a Napló Megjelenítővel kívánja megtekinteni ezeket a naplókat (pl.: hogy ne kelljen HTML-formátumban küldenie a naplókat vagy, hogy ne kelljen külön kicsomagoló alkalmazást használnia a Vizuális naplók megtekintéséhez), egy második licensz vásárlása szükséges az olvasásra használt számítógépen.
A napló megjelenítő szerves része a keyloggernek.

A licenszt illetően, minden egyes számítógépre, melyen használni kívánja a szoftvert regisztrált másolattal kell rendelkeznie.


Részesülnek valamilyen kedvezményben azok, akik több, mint egy licenszt vásárolnak?

Igen.
Kérjük, kattintson az alábbi linkre, hogy megtekintse a kedvezményeink táblázatát:
Vásárlás


Szeretném megrendelni a keyloggert, de nem rendelkezem bankkártyával. Mit tegyek?

Egyaránt használhatja a PayPal, a Google Checkout és az Amazon kifizető rendszerét (hitelkártya gyorsaságú).

A Bluesnap a következő kifizetéseket is elfogadja:
Banki átutalásokat, pénzügyi megbízásokat, csekkeket/pénztári csekkeket
(ezek a kifizetési típusok lassabbak, mint a hitelkártyával vagy PayPallel megvalósítottak, mivel kizárólag azután kaphat regisztrációs kulcsot, miután a Bluesnap-hoz beérkezett a kifizetés összege).
Nincs más tenni valója, mint kiválasztani az Önnek leginkább megfelelő opciót a megrendelési lapon..


Ha licenszt vásárolok, az le fog valaha járni? Ha eltávolítom, és újratelepítem, újra fizetnem kell a szoftverért?

Nem, sosem fog lejárni, és nem is kell újra megvásárolnia
Mindössze EGY alkalommal fizet, és minden frissítés INGYENES!
Nincsenek éves előfizetési díjak
bármikor letöltheti, és telepítheti programunk legújabb verzióját oldalunkról.


Az 1.x-es verziót vásároltam meg, hogyan tudom frissíteni újabb verzióra; újra fizetnem kell érte??

A frissítések INGYENESEK!
Csak távolítsa el az elévült verziót, indítsa újra a számítógépet majd töltse le és telepítse az új verziót oldalunkról.
(Amikor eltávolítja a programot, eldöntheti, hogy meg kívánja-e tartani a naplókat vagy sem).


Minden bizonnyal találok olcsóbb számítógép-monitoring kémszoftvert, miért az Önökét vásároljam meg?

Igen, valószínűleg fog. Azonban ne feledje: kapja, amiért fizetett.
Kérjük, vessen egy pillantást a funkcióinak listájára.
Biztosak vagyunk abban, hogy nem talál egyetlen másik keyloggert sem, amely felér a mi termékünk minőségével és megbízhatóságával.

Más a piacon megvásárolható termékekkel szemben, amikor egy keylogger-szoftver vásárlására kerül sor, nem vállalhatja a kockázatot, hogy az a legkritikusabb pillanatban csődöt mond. Képzelje csak el, hogy épp mielőtt vagy akár éppen akkor, amikor gyermeke idegen felnőttekkel csetel, vagy ennél is rosszabb esetben épp megáll vagy összeomlik egy ilyen szoftver -- ilyen esetekben nélkülözhetetlen vagy egyenesen életmentő információkat veszíthet el.
Képzelje csak el, hogy véletlenül kikapcsolja számítógépét, és ezután ráeszmél, hogy elfelejtette menteni a fájlt, amin egésznap dolgozott, de amikor ellenőrzi, hogy mit mentett a keylogger, rájön, hogy semmit köszönhetően az olcsó keyloggernek, mely ismeretlen okoknál fogva befejezte billentyűleütései mentését.
Amikor szoftver-alapú billentyűleütés naplózók vásárlására kerül a sor nem tehet mást, mint megvenni a legjobb keyloggert -- a saját nyugalma és családja biztonsága érdekében

Mindezen felül a legtöbb vállalat lehetővé teszi, hogy termékeihez csökkentett áron jusson hozzá, de ha jobban megvizsgálja rájön, hogy ahelyett, hogy egy alkalommal fizetne, a szoftverfrissítésekért további kifizetéseket kell eszközölni és/vagy éves előfizetést fizetni sőt még akár az ügyfélszolgálati segítségnyújtásért is.
Így egy évvel a vásárlás dátumától azon kaphatja magát, hogy újra és újra fizet - minden évben - egy olyan termék előfizetési díját, amit már egyszer kifizetett, esetleg még rosszabb: fizethet minden alkalommal, amikor keyloggerét frissíteni szeretnék egy újabb verzióra.
Képzelje el a csalódottságot, miután rájön, hogy a keylogger hirtelen nem működik tovább csak azért elfelejtette kifizetni az éves előfizetési díját.
Gondoljon a frusztrációra, hogy nem képes használni a keylogger csak azért, mert a verzió, amiért fizetett már nem támogatja az új Windows operációs rendszert, és hogy újra működjön fizetnie kell (ismét) a frissítésért (olykor az eredeti szoftver árának felénél is többet!).
Nem is beszélve arról, amikor fizetnie kell az ügyfélszolgálatért, amikor kérdése, vagy problémája van a keyloggerrel az egy éves ingyenes terméktámogatás lejárta után?
Mi a Relytec-nél azt gondoljuk, hogy ez a szemlélet rossz.
Mi azt gondoljuk, hogy amennyiben megvásárol egy kulcsot termékünkhöz többé már nem kell fizetnie újra és újra ugyanazért a termékért, amiért már egyszer fizetett.
Ezért nem is számítunk fel semmilyen éves vagy más előfizetési díjat. Ön csak egyszer fizet, amikor megvásárolja a regisztrációs kulcsot a keyloggerünkhöz. És így Ön is elégedett lehet vásárlásával; mi soha nem fogunk díjakat kivetni termékünk frissítéseire.
Bármikor letöltheti és telepítheti az elérhető legújabb verziót oldalunkról minden további felár nélkül.
Azt is gondoljuk, hogy fizetésre kényszeríteni ügyfeleink az ügyfélszolgálatért, akár meghatározott áron, akár éves díjak formájában rossz.
Ha az ügyfélnek szüksége van ránk, mi boldogan segítünk. Ezért is biztosítunk ingyenes ügyfélszolgálatot ügyfeleink számára.

Így amikor egy másik termék árát látja vegye figyelembe annak feltételeit, a termék minőségét és az éves szinten jelentkezhető többlet költséget, amit az előfizetésért, frissítésekért és az ügyfélszolgálatért kellhet fizetnie.
Ekkor beláthatja, hogy a termékünk ára jóval kedvezőbb, mint más termékeké és szoftverünk, amit ezért a pénzért kap jóval megbízhatóbb és magasabb minőséget képvisel, mint az olcsóbb termékek.
Rendelje hát meg most a licenszét az All In One Keyloggerhez a megvásárlás linkre kattintva, és részesüljön a minőségi keylogger nyújtotta szolgáltatásban éves vagy előfizetési díjak nélkül ingyenes ügyfélszolgálattal az Ön nyugalma és családja biztonsága érdekében.


Mennyi időbe telik, hogy elküldjék a programot, ha bankkártyával, PayPal-lel, vagy Google Checkouttal fizetek? Fogok kapni valamit levélben?

Az Ön adatai védelme érdekében, nem küldünk Önnek semmit levél útján (hacsak nem külön CD-formátumú biztonsági másolatot nem vásárol felárért).
Miután megvásárolja a Keyloggert, kap egy vásárlási visszaigazolást emailben instrukciókkal együtt, hogyan kapja meg és állítsa be a regisztrációs kulcsát a próba verziójú szoftverben, hogy regisztrálja azt.
Amint beállította a regisztrációs kulcsot a keylogger regisztrált státuszra vált, és ezt követően nem jár le.
Az Ön adatai védelme érdekében, az All In One Keylogger nem jelenik meg a hitelkártya bizonylatán.
Az kizárólag vagy a "BLUESNAP.COM" vagy a "BMT Micro" szavakat fogja tartalmazni.
(A Bluesnap és a BMT-Micro e-kereskedelmi vállalatok, amelyek több ezer különböző terméket értékesítenek)
Számlakivonatot nem küldenek hagyományos postai úton, csak külön a Bluesnap-nak vagy a BT-Micrónak jelzett kérésre.


Elérhetőségek

Az All In One Keylogger Verziója:  

Operációs rendszer
Windows 2000 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8
Windows 10/11

Kérdés fontossága


Minden kapott üzenetre válaszolunk, általában 24 órán belül.
Amennyiben nem kapna választ kérdésére ez időn belül, kérjük
ellenőrizze a spam, levélszemét vagy szemét email mappáit.
Ha nem találja azt itt sem, úgy nem kaptuk meg üzenetét vagy valószínűleg az
Ön által megadott emailcím helytelen.

Kérjük, töltse ki az összes kért mezőt, mielőtt véglegesíti panaszát.

Főoldal Funkciók Megoldások Díjak Letöltés Vásárlás Támogatás
  Copyright © 2004 - 2024 Relytec. Minden jog fentartva.